Χιου Γκραντ: Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν

22.11.2011
Τις πράξεις του αναγκάστηκε να δικαιολογήσει ο 51ός ετών ηθοποιός ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας για πρώτη φορά και το έκανε, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.


Τις πράξεις του αναγκάστηκε να δικαιολογήσει ο 51ός ετών ηθοποιός ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας για πρώτη φορά και το έκανε, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Χιου Γκραντ (Hugh Grant) καλωσόρισε το πρώτο του μωράκι στις αρχές Οκτωβρίου. Το κοριτσάκι ήταν καρπός της εφήμερης σχέσης του με την Κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ (Tinglan Hong), της οποίας η ταυτότητα δεν είχε γίνει από την αρχή γνωστή.

Έναν μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού, ο εκπρόσωπος του γνωστού ηθοποιού επιβεβαίωσε και επίσημα τα νέα που είχαν ήδη αρχίσει να διαδίδονται… επικίνδυνα.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Χιου Γκραντ είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας ενός μικρού κοριτσιού", είχε δηλώσει τότε ο εκπρόσωπός του στην "Daily Mail".

"Εκείνος και η μητέρα είχαν μια σύντομη σχέση και παρόλο που κάτι τέτοιο δεν ήταν προγραμματισμένο, ο Χιου δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος και περισσότερο παρών. Οι δυο τους έχουν συζητήσει τα πάντα και η σχέση τους είναι πάρα πολύ φιλική", συμπλήρωσε ο υπεύθυνος τύπου του Γκραντ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν παραποιήσεις της αλήθειας, όπως εξηγεί σήμερα ο σταρ του Χόλιγουντ.

"Ήθελα να είμαι όσο πιο ειλικρινής μπορώ. Είπα ότι ήμουν ενθουσιασμένος με το γεγονός αλλά δεν ήθελα οι εφημερίδες να δώσουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα της αλήθειας υπονοώντας ότι παράτησα την Τίγκλαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Προσπάθησα να βρω τις σωστές λέξεις ώστε να εξηγήσω ότι ήταν μια φίλη και όχι η σύντροφός μου, οπότε δεν τίθεται ζήτημα εγκατάλειψης", υποστήριξε με πάθος ο Χιου Γκραντ τονίζοντας ότι δεν είπε ψέματα σε κανέναν.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο που παίζουν οι παπαράτσι στη ζωή του και τις δυσκολίες που προκαλούν στον ίδιο και στους δικούς του ανθρώπους.

"Το σπίτι όπου ζει το παιδί μου και η μητέρα του είναι μονίμως περικυκλωμένο από φωτογράφους που δεν τους αφήνουν να κάνουν βήμα", ομολογεί ο Γκραντ εξηγώντας πως όσο και αν προσπαθεί, δεν βρίσκει τρόπο να τους ξεφύγει.

Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε και στην υπόλοιπη κουβέντα όταν αναφέρθηκε στις εμπειρίες του με τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια σχέσεών του "με δύο πολύ διάσημες γυναίκες" το παρελθόν.

Χωρίς να τις ονομάσει, είναι σαφές ότι αναφερόταν στην Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) και την Τζεμίμα Καν (Jemima Khan) και εστίασε στις πιέσεις που εκείνες είχαν δεχτεί από την ασφυκτική παρουσία των παπαράτσι σε όλη τη διάρκεια του δεσμού τους.

"Και καλά η μία που –τότε- δεν είχε παιδιά… Η άλλη όμως, που είχε παιδιά και δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να την ακολουθούν, ταλαιπωρήθηκε πολύ", ολοκλήρωσε ο Χιου, ο οποίος αυτές τις μέρες καταθέτει σε δίκη που αφορά στα όρια του Τύπου στην προσωπική ζωή των διασήμων.

Ζωή Κίττα