Οι Μπέκαμ μετακομίζουν στο Παρίσι

22.11.2011
Τέλος –αμερικανικής- εποχής για το διάσημο ζεύγος, οι οποίοι λέγεται ότι ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τη γηραιά ήπειρο.

Τέλος –αμερικανικής- εποχής για το διάσημο ζεύγος, οι οποίοι λέγεται ότι ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τη γηραιά ήπειρο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) έκλεισε χθες τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν του με τον καλύτερο τρόπο σηκώνοντας το κύπελλο για την ομάδα του, τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες.

Με το συμβόλαιό του να λήγει και τυπικά στις 31 Δεκεμβρίου, λοιπόν, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα και αν βασιστούμε στις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Καταριανής ιδιοκτησίας Σεν Ζερμέν του Παρισιού, τότε μάλλον είναι ασφαλές το συμπέρασμα ότι ο δρόμος τον φέρνει πίσω στην Ευρώπη.

Σε αυτή την απόφαση λέγεται ότι βρίσκει τελείως σύμφωνη και την αγαπημένη σύζυγό του, η οποία ανυπομονεί να ζήσει, να εργαστεί και να… δημιουργήσει στην πρωτεύουσα της μόδας.

Η αμερικανική ομάδα, φαίνεται ότι έκανε πρόταση για προέκταση του συμβολαίου στον μεγάλο σταρ της, η οποία όμως ερχόταν με μια μείωση μισθού, οπότε και δεν έγινε δεκτή.

Έτσι, ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ γεμάτος για τη Βικτόρια (Victoria) η οποία θα πρέπει να ταξιδέψει στο Παρίσι μερικές φορές για να βρει το κατάλληλο σπίτι που θα στεγάσει την πολύτεκνη οικογένειά της, αλλά και τα κατάλληλα σχολεία για τους γιους της.

Ο 12χρονος Μπρούκλιν (Brooklyn), ο 9χρονος Ρόμεο (Romeo) και ο 6χρονος Κρουζ (Cruz), οι οποίοι μοιράστηκαν την χθεσινή νίκη με τον μπαμπά τους, ετοιμάζονται επίσης για τη μεγάλη αλλαγή που λέγεται ότι προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο.

Με δεδομένο ότι ο Ντέιβιντ είναι αποφασισμένος να παίξει στους Ολυμπιακούς το καλοκαίρι, η πιθανή μετάβασή στο Παρίσι θα τον βοηθήσει πολύ στις μετακινήσεις του για την προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ζωή Κίττα