Δημητρίου: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του Star!

22.11.2011
Καλέ, τι σκοτσέζικο ντους είναι οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με το Star; Μία αγαπιούνται, μια μισιούνται. Αυτή την περίοδο διανύουν μία φάση... μίσο-αγάπης! Τι σημαίνει αυτό; Από τη μία, η «Λαίδη» πηγαίνει με δόξες

Καλέ, τι σκοτσέζικο ντους είναι οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με το Star; Μία αγαπιούνται, μια μισιούνται. Αυτή την περίοδο διανύουν μία φάση... μίσο-αγάπης! Τι σημαίνει αυτό; Από τη μία, η «Λαίδη» πηγαίνει με δόξες και τιμές στην Ελεονώρα Μελέτη και λύνουν τις διαφορές τους μετά τον καβγά που είχαν και από την άλλη στο δελτίο του καναλιού δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαρί.

Και την κάνουν έξαλλη την Άντζελα, πολύ έξαλλη. Όπως καλή ώρα έγινε πριν λίγα βράδια στου Βέρτη, όπου η αοιδός πήγε να διασκεδάσει. Αλλά για κακή της τύχη εκεί ήταν ο Γιώργος Τρούπης μετά της νέας αγαπημένης του και για δυστυχία της εκεί ήταν και η κάμερα του Star! Και μπορείς να καταλάβεις, τι έγινε. Η ρεπόρτερ του καναλιού είχε στήσει καραούλι έξω από το κέντρο και περίμενε την «Λαίδη» να βγει. Μόλις αυτή έσκασε μύτη και είδε το μικρόφωνο στη μούρη της, το άρπαξε και το απομάκρυνε.

Τσάμπα, όμως, διότι το μικρόφωνο (η ρεπόρτερ δηλαδή) επέμενε και η Άντζελα φόρτωνε. Ώσπου έρχεται η ερώτηση για τη συνάντηση με τον Τρούπη. Ντόινγκ. Κάνουν τέτοιες ερωτήσεις, αγαπούλα; "Τι θέλεις καρδούλα μου να σου πω; Δεν θέλω να μιλήσω. Έλα γλυκιά μου... Τέρμα... Μέχρι εδώ". Άντζελα speaking σε έξαλλη κατάσταση. Μετά απευθύνθηκε στον καμεραμάν: "Κλείσε κι εσύ μωράκι μου την κάμερα»

Και τα φώτα έκλεισαν. Και η αοιδός τότε επιτέθηκε στην δημοσιογράφο! Ω ναι. Βλέπεις, εκείνη επέμενε και τότε η Δημητρίου άρχισε να την σπρώχνει φωνάζοντας : «Θα σε σπρώξω όσο θέλω». Όταν είδε μετά τη ρεπόρτερ να πηγαίνει για δηλώσεις στον Τρούπη που έβγαινε από το κέντρο; Εκεί να δεις κάτι νεύρα. "Σε πληρώνω εγώ. Από μένα κάνεις τηλεθέαση... Μη ρωτήσεις τίποτα και το δω αύριο, σε προειδοποιώ.. Γιατί μετά ξέρεις τι θα γίνει... πρόσεχε».

Με αγωνία περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει....