Η Gaga δίνει τα μισά κέρδη στον μπαμπά της

22.11.2011
Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του κόσμου αλλά η 25χρονη σταρ παραμένει "το κοριτσάκι του μπαμπά".

Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του κόσμου αλλά η 25χρονη σταρ παραμένει "το κοριτσάκι του μπαμπά".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "New York Post" η Lady Gaga δίνει το 50% από τα κέρδη της στον Τζο Τζερμανότα (Joe Germanotta) ως μια πράξη… ανταποδοτική, όπως έχει εξηγήσει η ίδια.

Αυτό το ιδιόμορφο μοίρασμα ανάμεσα στην Gaga και τον πατέρα της έχει μόνο ένα όμοιό του στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και αφορά στον Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) και τον Συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Col. Tom Parker), ο οποίος υπήρξε μάνατζερ του "βασιλιά".

Η Στέφανι Τζερμανότα, όπως είναι το "βαφτιστικό" της διάσημης τραγουδίστριας θεωρεί ότι ο πατέρας της κέρδισε με την αξία του το δικαίωμα στο "παχυλό μερίδιο" αφού ήταν εκείνος που τη στήριξε όσο κανείς άλλος στην απόφαση και τα πρώτα της βήματα.

Για τον δε Τζο, τα χρήματα αυτά αποτέλεσαν την ευκαιρία να ασχοληθεί με κάτι που αγαπά πολύ: την προώθηση νέων καλλιτεχνών.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Τζερμανότα δεν έχει καμιά τρελή επιτυχία ως μάνατζερ και η κόρη του παραμένει το πιο δυνατό –για να μην πούμε το μοναδικό- καλό χαρτί του.

Όμως, η λατρεία της Gaga για τον πατέρα της δεν σταματά εκεί. Η Lady πρόσφερε στον Τζο το αγαπημένο του… εστιατόριο, το οποίο μάλιστα και μετονόμασε σε "Joanne's" προς τιμή της αδελφής του που πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

"Είμαι παντρεμένη με τον μπαμπά μου", δήλωσε σε κάποια συνέντευξή της στο περιοδικό "Elle" ενώ σε μια άλλη στο "Vanity Fair" αποκάλυψε: "Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Πέρασα τις δύο τελευταίες εβδομάδες στην αγκαλιά του πατέρα μου, και του ευχόμουν χρόνια πολλά για τη γιορτή του πατέρα".

Αλήθεια… η μαμά της τι λέει για όλα αυτά;

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, και η κομψή και δυναμική Σίνθια Τζερμανότα (Cynthia Germanotta) είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, αλλά ο Τζο ήταν εκείνος που έδωσε στην Gaga την ώθηση που χρειαζόταν και εκείνη δεν θα το ξεχάσει αυτό ποτέ.

Όταν η μικρή Στέφανι είπε στον μπαμπά της ότι ήθελε "να κατακτήσει το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα" εκείνος χρησιμοποίησε όλα τα χρήματα –είχε βγάλει αρκετά- και τις γνωριμίες του να της δώσει τους καλύτερους παραγωγούς και τα στούντιο ηχογράφησης.

Όταν το 2005 εκείνη αποφάσισε ότι το σχολείο δεν ήταν πια για εκείνη, ο Τζο συμφώνησε και της πλήρωσε ένα διαμέρισμα, στηρίζοντάς τη σε κάθε της βήμα. Μέχρι και σήμερα.

"Είναι ο ήρωάς μου", υποστηρίζει η Gaga, άρα και αξίζει κάθε δεκάρα που του δίνει…

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε την εκκεντρική τραγουδίστρια στην πρόσφατη εμφάνισή της στο βρετανικό "X-Factor" όπου τραγουδά... ακέφαλη.

Ζωή Κίττα