Ζαρίφη: Η άγνωστη σχέση με κορυφαίο υπουργό!

22.11.2011
Να τα, να τα τι μαθαίνει κανείς αν βλέπει Πρωινό ΑΝΤ1. Τα μεγάλα μυστικά της... Κατερίνας Ζαρίφη! Που λες, η πανελίστρια του πρωινού έχει σχέση με κορυφαίο υπουργό, αλλά όχι μη σοκάρεσαι και η σχέση τους είναι συγγενικού

Να τα, να τα τι μαθαίνει κανείς αν βλέπει Πρωινό ΑΝΤ1. Τα μεγάλα μυστικά της... Κατερίνας Ζαρίφη! Που λες, η πανελίστρια του πρωινού έχει σχέση με κορυφαίο υπουργό, και συγκεκριμένα τον Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά όχι μη σοκάρεσαι και η σχέση τους είναι συγγενικού βαθμού! Πόσο στενή είναι, θα σε γελάσω, αφού και η ίδια δεν ξέρει.

Πέμπτος θειος, έκτος, δέκατος της ξεφεύγει αυτή η λεπτομέρεια της Ζαρίφη, αλλά πειράζει; Σημασία έχει ότι το Κατερινιώ διαθέτει... μπάρμπα στην Κορώνη! Μάντεψε, ποιος έκανε την αποκάλυψη της συγγένειας. Ναι, ναι ο Χρήστος Φερεντίνος με αφορμή ένα θέμα που είχαν για τις συγγένειες μεταξύ «επωνύμων».

«Το ξέρεις ότι η φίλη σου από εδώ έχει συγγένεια με τον κύριο Λοβέρδο;», είπε ο παρουσιαστής στη Σίσσυ Χρηστίδου κι εκεί να δεις καμάρι η Ζαρίφη για το σόι. Ούτε θείο να τον είχε... κανονικό. Γιατί, έτσι που εξήγησε μετά τη συγγένεια και το βαθμό αυτής, μας ταξίδεψε πολύ πίσω, στα χρόνια του... Κάιν και του Άβελ που είχαν δυο παιδιά: έναν παππού του Λοβέρδου και μια γιαγιά της Ζαρίφη!!!