8 κόλπα για να σε σώσουν από άβολες, στυλιστικές, καταστάσεις που μπορεί να σου τύχουν ανά πάσα στιγμή

8 κόλπα για να σε σώσουν από άβολες, στυλιστικές, καταστάσεις που μπορεί να σου τύχουν ανά πάσα στιγμή
Μία άβολη κατάσταση (που, μάλιστα μπορεί να σου συμβεί οποτεδήποτε) δεν αφορά μόνο έναν διάλογο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση ή ένα ακατάλληλο γέλιο. Κάποια δυσάρεστη έκπληξη μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή και μερικές φορές είναι ακόμα χειρότερη από ότι φανταζόμαστε! Και ιδιαίτερα αν αφορά στην εμφάνιση μας. Συνέχισε να διαβάζεις για να τα καταλάβεις τι εννοούμε.

Ιδού μερικές περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και ανάλογες προτάσεις για να τις προσπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ιδρώνεις μπροστά στο στήθος

Αν παρατηρήσεις ότι η περιοχή του στήθους σου παράγει αρκετό ιδρώτα όταν κάνει ζέστη έξω, μπορείς να χρησιμοποιήσεις σερβιετάκια για να αποφύγεις του δυσάρεστους λεκέδες στα ρούχα σου. Απλά τοποθέτησέ τα μέσα από στο σουτιέν σου και θα απορροφήσουν τον ιδρώτα.

6 tips για να διορθώσεις άμεσα τις απροσδόκητες ατέλειες στο ντύσιμο σου

Τα κολάν τονίζουν τις ατέλειες σου

Αν τα κολάν τονίζουν τις ατέλειες της σιλουέτας σου, υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις. Πάρε ένα παλιό καλσόν και κόψε το ώστε να γίνει σορτς. Φόρεσέ το κάτω από το κολάν για να το κάνεις να φαίνεται πιο τονωμένο.

Είναι κίτρινα τα δόντια σου

Χρησιμοποίησε μπανάνες για να κάνεις το χαμόγελό σου λευκό. Τρίψε τα δόντια σου με την εσωτερική πλευρά της μπανανόφλουδας και περίμενε 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαίρεσε τη με μια οδοντόβουρτσα και ξέπλυνε το στόμα σου. Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να λευκάνεις ήπια τα δόντια σου.

Κιτρινίζουν τα δόντια σου; 5 τρόποι για να... γλιτώσεις!

Ανεβαίνει η φούστα σου

Θέλεις να φορέσεις μια φούστα που ανεβαίνει συνεχώς; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποίησε λακ για να την κρατήσεις στη θέση της. Απλά ψέκασε τη στους μηρούς σου και η φούστα δεν θα ανέβει.

Έχει κολλήσει τσίχλα στα ρούχα σου

Εάν έχει κολλήσει τσίχλα στα ρούχα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κολλητική ταινία. Κόλλησε μια λωρίδα από την ταινία στην τσίχλα και αφαίρεσέ την. Επανάλαβε το αυτό αρκετές φορές.

Έχει σφηνώσει το δαχτυλίδι σου

Όταν δεν μπορείς να αφαιρέσεις ένα δαχτυλίδι από το δάχτυλό σου, απλώς σήκωσε ψηλά το χέρι σου. Κράτησέ το έτσι για μερικά λεπτά. Το αίμα θα τρέξει από το χέρι προς τα κάτω προς τον ώμο και θα μπορείς να αφαιρέσεις το δαχτυλίδι.

Είναι λαδωμένα τα μαλλιά σου

Όταν δεν υπάρχει χρόνος να λούσεις τα μαλλιά σου και είναι λιπαρά, οι απλές χαρτοπετσέτες μπορούν να σε σώσουν. Σκούπισε το λίπος στις ρίζες με τις πετσέτες. Μετά από αυτό, ανακάτεψε τα μαλλιά σου. Θα φαίνονται φρέσκα.

Λαδωμένα μαλλιά λίγο μετά το λούσιμο; Να τι φταίει

Έχεις πρόβλημα με το φερμουάρ

Όταν το φερμουάρ σου κολλήσει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα συνηθισμένο μολύβι. Τρίψε και τις δύο πλευρές του φερμουάρ με τη μύτη του μολυβιού και στη συνέχεια τράβηξέ το απαλά. Το λιποζάν είναι επίσης κατάλληλο για επισκευή φερμουάρ.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2023 - 09:09