6 tips για να διορθώσεις άμεσα τις απροσδόκητες ατέλειες στο ντύσιμο σου

09.04.2022
6 tips για να διορθώσεις άμεσα τις απροσδόκητες ατέλειες στο ντύσιμο σου
Οι ζωές των γυναικών είναι γεμάτες από ζητήματα που, παρά το γεγονός ότι είναι ασήμαντα, μπορούν να χαλάσουν μια βραδινή μας έξοδο. Για παράδειγμα, ένα τζιν που ξαφνικά διαπιστώνουμε ότι δεν μας κάνει. Όμως αποδεικνύεται ότι είναι πραγματικά πολύ εύκολο να λύσουμε αυτά τα θέματα. Τα κολπάκια που θα διαβάσεις παρακάτω θα διευκολύνουν τη ζωή σου και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου.

Αν δεν χωράς στο τζιν σου

Συχνά, τα τζιν μαζεύουν μετά το πλύσιμο και πρέπει να παίρνεις διάφορες περίεργες στάσεις για να χωρέσεις σε αυτά. Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ψεκάσεις το τζιν με ζεστό νερό, έτσι ώστε το ύφασμα να μουλιάσει και στη συνέχεια να το τεντώσεις από τη μία και μετά την άλλη πλευρά. Είναι σημαντικό να έχεις ανοιχτό το φερμουάρ και το κουμπί όταν το τεντώνεις. Μετά από 10-15 επαναλήψεις το ύφασμα θα τεντωθεί.

Στενό τζιν; Φαρδύ τζιν; Να πώς θα το φέρεις στα μέτρα σου, μόνη σου

Εάν η φούστα σου κολλάει συνέχεια στα πόδια σου

Ας πούμε ότι ξέχασες να ψεκάσεις τη φούστα σου με ένα αντιστατικό σπρέι ή βγήκες έξω φορώντας ένα νέο φόρεμα, αλλά αποδεικνύεται ότι υπάρχει πολύς στατικός ηλεκτρισμός στον αέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μέθοδο express. Απλώς βρέξε τα χέρια σου και πέρασε τα πάνω από τα πόδια σου — αυτό θα σε γλιτώσει από το να σου κολλήσει η φούστα, τουλάχιστον για μερικές ώρες.

Αν πρέπει να φορέσεις στενά κολάν χωρίς να είναι πολύ αποκαλυπτικά

Όταν φοράς στενά ρούχα, όπως κολάν για γυμναστική, υπάρχει ο κίνδυνος να εκθέσεις τις ανατομικές λεπτομέρειες στη βουβωνική χώρα. Για να το αποφύγεις αυτό, μπορείς να βάλεις ένα σερβιετάκι στο εσώρουχο ή το μαξιλαράκι του σουτιέν σου κάτω από τον καβάλο του εσώρουχού σου.

5 tips για ντύσιμο με στυλ για τις γυναίκες πάνω από 50

Εάν το λουράκι του σουτιέν σου συνεχίζει να προεξέχει

Το εσώρουχο που βγαίνει έξω από τα ρούχα θεωρείται άσχημο. Αυτό ισχύει και για τις τιράντες του σουτιέν που βγαίνουν έξω από το φόρεμα ή το μπλουζάκι σου. Η ταινία διπλής όψης θα σε βοηθήσει να σώσεις την κατάσταση — το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στερεώσεις το λουράκι του σουτιέν και το λουράκι του ρούχου χρησιμοποιώντας την ταινία.

Εάν η απόσταση μεταξύ των κουμπιών είναι πολύ μεγάλη

Αυτό είναι ένα άλλο κόλπο που απαιτεί ταινία διπλής όψης. Μπορείς να ασφαλίσεις το κενό στο πουκάμισό σου με ταινία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις μια στενή λωρίδα κολλητικής ταινίας και το πρόβλημα λύθηκε.

Αν έξω φυσάει και δεν θέλεις να αναπαραστήσεις τη διάσημη στιγμή της Marilyn Monroe στο μετρό.

Ο άνεμος μπορεί να φυσήξει ανά πάσα στιγμή και να σηκώσει αμέσως μια ελαφριά φούστα. Για να αποφύγεις να βρεθείς προ εκπλήξεως, μπορείς να στερεώσεις κάτι βαρύ στο στρίφωμα της φούστας σου από μέσα, όπως ένα νόμισμα, για παράδειγμα.