Emily In Paris: Η πρωταγωνίστρια φοράει δημιουργίες Vassilis Zoulias - Οι γεμάτες ενθουσιασμό αναρτήσεις του Έλληνα σχεδιαστή

22.11.2021
Emily In Paris: Η πρωταγωνίστρια φοράει δημιουργίες Vassilis Zoulias - Οι γεμάτες ενθουσιασμό αναρτήσεις του Έλληνα σχεδιαστή
Άρωμα Ελλάδας στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς "Emily In Paris" στο Netflix έχει ξεκινήσει και έχουμε ήδη δει το trailer (Αν δεν το έχεις δει ακόμη, ακολούθησε στον σύνδεσμο)

Με δεδομένο ότι πίσω από τη σειρά αυτή βρίσεται ο δημιουργός του θρυλικού "Sex And The City" και η Patricia Field στις στυλιστικές επιλογές, η μόδα παραμένει σε πρώτο πλάνο!

Η προβολή του trailer μας έβαλε στο mood του επόμενου κύκλου όμως μας έδωσε και μια γεύση από τα απίθανα ρούχα που θα δούμε να φορούν οι πρωταγωνίστριές τους. Μεταξύ αυτών και δημιουργίες του δικού μας, Βασίλη Ζούλια, ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν γνώριζε ότι η Field είχε επιλέξει δικά του κομμάτια.

«Πέρα από χαρούμενος και ενθουσιασμένος καθώς εντόπισα το “Beatrice” top μας στην αγαπημένη @lilyjcollins στο τελευταίο trailer του #emilyinparis!!! Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Σ' ευχαριστώ @patriciafield Καλύτερη στυλίστρια όλων… #gratitude🙏 #sosohappy❤️», γράφει ο Έλληνας δημιουργός στο πρώτο σχετικό post -ακολουθούν κι άλλα.

«Λοιπόν ξύπνησα με αυτή τον εικόνα! Σίγουρα μια όμορφη Παρασκευή! Να βλέπω τη @lilyjcollins να κρατά το “Vertigo” jacket μας στη δεύτερη σεζόν του Emily In Paris! Ευχαριστώ τόσο πολύ @patriciafield. Αυτή είναι μια ξεχωριστή στιγμή στα 40 χρόνια καριέρας μου στον χώρο της μόδας! #happydesigner», διαβάζουμε στη λεζάντα της δεύτερης ανάρτησης.

Και στην τελευταία σχετική ανάρτηση διαβάζουμε τα εξής: «Ακόμη ένα όμορφο πρωινό!!! Καθώς κοιτάζω αυτό δεν είμαι απλά χαρούμενος... Είμαι συγκινημένος και φορτισμένος συναισθηματικά... Δουλεύοντας στον χώρο της μόδας σητν Ελλάδα δεν ήταν εύκολο τα τελευταία 10 χρόνια... από τη βαθιά κρίση στην πανδημία... όμως τίποτα δεν μπορεί να βάλει φρένο στη δημιουργικότητά μας.. και βλέποντας αυτά που δημουργήσαμε στην πιο επιτυχημένη σειρά του κόσμου αυτή τη στιγμή, στο #emilyinparis να τα φορά μια τόσο όμορφη, ταλαντούχα και επιδραστική ηθοποιός όπως η @lilyjcollins η ανταμοιβή που νιώθω και η ικανοποίηση είναι μεγάλες, τα λόγια δε μπορούν να το μεταφέρουν... Κάτι πρέπει να κάνουμε καλά... @pericleskondylatos Σ' ευχαριστώ που έδειξες τη δουλειά σου στη μεγαλύτερη στυλίστρια όλων @patriciafield Σου οφείλω την απόλυτα μεγαλύτερη στιγμή στα 40 χρόνια καριέρας μου στη μόδα, από τότε που ήμουν στυλίστας μέχρι τώρα που είμαι σχεδιαστής... Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χαρά!!! #keepdreamingbig #sogreatfull🙏 #thankyou @lilycollinswears», γράφει ο Βασίλης Ζούλιας και εμείς, απλά, χαιρόμαστε μαζί του!