Το camel toe και άλλα 4 καθημερινά προβλήματα με τα εσώρουχα - Οι χρηστικές συμβουλές που θα σου δώσουν λύση

03.08.2023
Το camel toe και άλλα 4 καθημερινά προβλήματα με τα εσώρουχα - Οι χρηστικές συμβουλές που θα σου δώσουν λύση
Απαραίτητα τα εσώρουχα (για πολλούς και ευνόητους λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε εδώ), όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που μας φέρνουν σε δύσκολη (και άβολη) θέση.

Ας ξεκινήσουμε με το camel toe. Τι είναι αυτό, ξέρεις; Κατά λέξη σημαίνει η πατούσα της καμήλας και το σχήμα που σχηματίζουν τα δύο μεγάλα δάχτυλα, όμως πρόκειται για τον όρο που χρησιμοποιούν οι Αγγλοσάξονες για τη σχισμή των γυναικείων γεννητικών οργάνων όπως διαγράφεται κάτω από τα στενά ρούχα. Σίγουρα θα το έχεις δει, αλλά και θα έχεις βιώσει δύσκολη στιγμή προσπαθώντας να το καλύψεις.

Μην ανησυχείς ακόμα και για αυτό, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε λύσεις.

Δύο σερβιετάκια για προστασία από το camel toe και τις διαρροές

Για εκείνες τις στιγμές που φοράς στενά ρούχα και χρειάζεσαι λίγη επιπλέον άνεση, απλώς τοποθέτησε ένα σερβιετάκι στον καβάλο του εσώρουχού σου και ένα άλλο σε ορθή γωνία για να μην ανησυχείς σχετικά με το camel toe.

Επιπλέον, εάν θέλεις να αποφύγεις διαρροές περιόδου, το ίδιο κόλπο μπορεί να είναι αποτελεσματικό. Μπορείς είτε να στερεώσεις το ένα σερβιετάκι στην άκρη του άλλου είτε να δημιουργήσεις ένα σχήμα ανεστραμμένου γράμματος «Τ» κολλώντας το στο εσώρουχό σου. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις ένα επιπλέον εσώρουχο.

Πώς να καλύψεις τις θηλές σου αν δεν φορέσεις σουτιέν

Αν δεν έχεις προμηθευτεί ειδικά pasties από το εμπόριο μπορείς εύκολα να φτιάξεις τα δικά σου στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις δύο χάνζαπλαστ μαζί σε σχήμα Χ. Στη συνέχεια, τοποθέτησε έναν βαμβακερό pad στο κέντρο του X.

8 κόλπα για να σε σώσουν από άβολες, στυλιστικές, καταστάσεις που μπορεί να σου τύχουν ανά πάσα στιγμή

Μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου ένα σουτιέν με αθλητική πλάτη

Η χρήση ενός κλιπ για σουτιέν ή ακόμα και ενός κανονικού συνδετήρα μπορεί να είναι μια εύχρηστη λύση για να στερεώσεις τις τιράντες του σουτιέν σου μεταξύ τους στο πίσω μέρος. Αυτό το κόλπο μετατρέπει αποτελεσματικά το κανονικό σουτιέν σου σε αθλητικό, παρέχοντας πρόσθετη υποστήριξη και εμποδίζοντας τις τιράντες να εξέχουν κάτω από ορισμένους τύπους ρούχων. Είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να προσαρμόσεις το σουτιέν σου και να το κάνεις πιο πολυχρηστικό για διαφορετικές επιλογές ρούχων.

Εάν δεν έχεις διχτυωτή τσάντα για εσώρουχα για πλύσιμο, χρησιμοποίησε μια μαξιλαροθήκη

Αυτό είναι απλό - απλώς βάλε τα εσώρουχά σου σε μια μαξιλαροθήκη και βάλε τα στο πλυντήριο. Παρεμπιπτόντως, αν θέλεις να αφαιρέσεις λεκέδες από τα εσώρουχά σου, η σόδα μπορεί να σε βοηθήσει. Μούλιασε το ύφασμα στη σόδα, ξέπλυνε με κρύο νερό και πλύνε το ως συνήθως.

Πώς να επιλέξεις το τέλειο strapless σουτιέν για εσένα

Χρησιμοποίησε σεσουάρ μαλλιών για να επαναφέρεις το σχήμα του σουτιέν

Θυμήσου απλώς να προσαρμόσεις τη θερμοκρασία με βάση το ύφασμα. Αν είναι πιο χοντρό, ανέβασε λίγο τη ρύθμιση. Ο ζεστός αέρας θα κάνει τα μαγικά του, εξομαλύνοντας τυχόν βαθουλώματα και θα τελειώσεις σε χρόνο μηδέν.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.08.2023 - 16:05