Γύρισες από τις διακοπές μαυρισμένη; Δες ποια ρούχα μπορούν να το αναδείξουν καλύτερα

21.08.2023
Γύρισες από τις διακοπές μαυρισμένη; Δες ποια ρούχα μπορούν να το αναδείξουν καλύτερα
Είτε επέστρεψες ήδη στη «βα΄ση» είτε ετοιμάζεσαι να το κάνεις, ιδού μερικές στυλιστικές ιδέες για τα χρώματα που θα κολακέψουν στο έπακρο το μαύρισμα σου, ώστε να τις αξιοποιήσεις αναλόγως!

Ο Αύγουστος πέρασε τα μισά του και ο κόσμος έχει αρχίσει να ολοκληρώνει τις διακοπές του. Υπάρχουν, φυσικά κι εκείνοι που δεν έχουν ξεκινήσει καν, αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι πληροφορίες μπορούν, απλά να χρησιμοποιηθούν αργότερα.Το καλοκαίρι φορά με λιγότερα ρούχα και ελάχιστο (αν όχι καθόλου) μακιγιάζ ενώ τα μπάνια στη θάλασσα μπαίνουν στο ημερήσιο πρόγραμμα και ο ήλιος κάνει την επιδερμίδα πιο σκούρα, χαρίζοντας μια πιο εξωτική εμφάνιση.Με την επιστροφή, λοιπόν, ίσως ψάχνεις τρόπος ώστε να αναδείξεις το μαύρισμά σου μέσα από τα ρούχα που φοράς. Αν ναι, ιδού τι έχουμε να σου προτείνουμε ως προς τις αποχρώσεις που θα το τονίσουν περισσότερο και με τον πιο κομψό τρόπο.

Πώς να φορέσεις το μαγιό όταν δεν πηγαίνεις στην παραλία ή στην πισίνα

- Λευκά και μαύρα ρούχα: Σε κάποιες φαίνονται βαρετά, αλλά ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση.

- Nude αποχρώσεις: Από ροζ, μπεζ, μέχρι και καφετί, βρες εκείνη που κολακεύει και ταιριάζει περισσότερο στη δική σου επιδερμίδα και ολοκλήρωσε το σύνολο με χρυσά κοσμήματα.

- Κίτρινο: Έχει τη δύναμη να αναδεικνύει το μαύρισμα και αξίζει να το δοκιμάσεις ακόμη κι αν σου φαίνεται τολμηρό.

- Αν γενικά δεν μαυρίζεις πολύ, προτίμησε ανοιχτόχρωμα ρούχα, όπως τα παστέλ. Αντίθετα, αν μαυρίζεις πολύ, απόφυγε τα φλούο χρώματα και προτίμησε πιο ουδέτερους τόνους όπως το μαύρο, το μπορντό και το κυπαρισσί.

Πώς να ντυθείς για το γραφείο τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες

Αν, τώρα, δεν έχεις φύγει ακόμη για τις διακοπές σου, κάνε κλικ στον συνδεσμο και μάθε πώς να πετύχεις το καλύτερο μαύρισμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.08.2023 - 09:02