Πώς να ντυθείς για το γραφείο τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες

25.05.2022
Πώς να ντυθείς για το γραφείο τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες
Τι να επιλέξεις όταν ο καύσωνας σου δίνει λίγες στυλιστικές επιλογές

Ο καύσωνας ανέκαθεν προκαλούσε προβλήματα σε ό,τι αφορά τα ρούχα εργασίας.

Είτε βρίσκεσαι καθημερινά στο γραφείο με πλήρες ωράριο είτε απλά πηγαίνεις λίγες μέρες την εβδομάδα, η διευθύντρια μόδας Avril Mair μοιράζεται μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να ντύνεσαι κατάλληλα για τη δουλειά κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα, ενώ παράλληλα διατηρείς την κομψότητα σου.

6 λάθη που (πιθανότατα) κάνεις όταν αγοράζεις σουτιέν

Φόρα πάντα τα κατάλληλα εσώρουχα
"Ένα σουτιέν σε nude τόνους κάτω από οτιδήποτε λευκό ή ανοιχτόχρωμο, ένα στράπλες σουτιέν κάτω από οτιδήποτε με λεπτά λουράκια ή ένα γιλέκο κάτω από οτιδήποτε διάφανο. Τα layers κάνουν θεμελιώδη διαφορά στο πόσο κομψή φαίνεσαι", λέει η Mair.

Ένα λευκό πουκάμισο λειτουργεί πάντα
"Υπάρχει ένας λόγος που αυτό είναι ένα κλασικό κομμάτι – όλοι φαίνονται κομψοί με ένα λευκό πουκάμισο, χωρίς εξαίρεση. Μπορείς να βρεις πολλές παραλλαγές, και αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό μπορείς να αλλάξεις το λευκό με μπλε. Διαφορετικά, αναζήτησε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως μακριές μανσέτες."

Τα υπέροχα παπούτσια είναι το κλειδί
"Αν εργάζεσαι σε ένα γραφείο όπου επιτρέπονται τα ανοιχτά σανδάλια, κάνε ένα πεντικιούρ και φόρεσε κομψά πέδιλα ή σανδάλια".

Η μονοχρωμία είναι πάντα καλή επιλογή
"Το ασπρόμαυρο φαίνεται υπέροχο στη δουλειά. Το κατάλληλο για την εργασία δεν χρειάζεται να είναι βαρετό, ωστόσο: ένα λευκό μπλουζάκι με μια μαύρη δερμάτινη φούστα είναι η πιο εύκολη καλοκαιρινή στολή που μπορεί να φανταστεί κανείς".

Γίνε φίλη με το midi
"Η μεσαία φούστα είναι εκπληκτικά κολακευτική και ευκολοφόρετη. Συνδύασε τη με ένα κομψό top και flat παπούτσια."