Πώς να φορέσεις το μαγιό όταν δεν πηγαίνεις στην παραλία ή στην πισίνα

09.08.2022
Πώς να φορέσεις το μαγιό όταν δεν πηγαίνεις στην παραλία ή στην πισίνα
Αυτό το καλοκαίρι, βρισκόμαστε σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουμε τα όρια μεταξύ μαγιό και έτοιμων ενδυμάτων

Για να αξιοποιήσουμε πλήρως κάθε προϊόν που αγοράζουμε, βοηθάει η εξερεύνηση όλων των πιθανών λειτουργιών του. Για το ανεκπαίδευτο μάτι, ένα μαγιό είναι απλώς ένα μαγιό. Αλλά για όσους πεινούν για νέες μεθόδους πειραματισμού, ένα μαγιό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα τοπ, ένα κορμάκι ή ένα κομμάτι layering. Οι κομψές fashionistas μπορούν να βρουν τη χρήση του μπικίνι με έναν τρόπο που είναι ταυτόχρονα ενδιαφέρον και εκπληκτικά πρακτικός – μπορείς να φύγεις από την παραλία και να είσαι ήδη ντυμένη για το δείπνο.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό που φορούν οι celebrities

Παρακάτω, θα βρεις τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να διαμορφώσεις το μαγιό σου.
Μπικίνι top + μακριά φούστα + ζώνη

Για να εξισορροπήσεις την αποκαλυπτική πτυχή του σχήματος του τριγώνου του bikini top, συνδύασε το με μια πιο «γεμάτη», μακριά φούστα από ένα καλοκαιρινό υλικό όπως λινό ή ελαφρύ μετάξι.

Αντεστραμμένο μαγιό + Statement Top + Πράσινο Παντελόνι

Αν δεν είσαι έτοιμη να φορέσεις τα πάντα με μπικίνι, χρησιμοποίησε το ως κομμάτι layering – ίσως κάτω από ένα αστραφτερό χρυσό top. Ισορρόπησε τη λάμψη του επάνω μέρους με ένα παντελόνι σε πιο σιωπηλή απόχρωση και μια πιο φαρδιά σιλουέτα.

Ολόσωμο με λαιμό halter neck + Φαρδύ παντελόνι + Καπέλο

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα κορμάκι και ένα ολόσωμο είναι στο μάτι του θεατή — και λίγο έχει να κάνει με το ύφασμα, αλλά ποιος πραγματικά θα το προσέξει εκτός από εσένα; Για μια πιο σοφιστικέ προσέγγιση στο look του μαγιό σου, δοκίμασε να συνδυάσεις ένα ολόσωμο μαγιό με λαιμόκοψη halter, με ένα φαρδύ παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look με ένα καπέλο.