Πώς να επιλέξεις το τέλειο strapless σουτιέν για εσένα

07.02.2023
Πώς να επιλέξεις το τέλειο strapless σουτιέν για εσένα
Ανεξάρτητα από το μέγεθος του στήθους σου, υπάρχει μια σωστή επιλογή για εσένα!

Όταν θέλεις να φορέσεις συγκεκριμένα ρούχα, όπως φορέματα με λεπτές ή και καθόλου τιράντες, θα χρειαστεί να φορέσεις ένα strapless σουτιέν. Παρόλο που αυτό το είδος σουτιέν είναι κάτι που φοβούνται αρκετές γυναίκες, ειδικά όσες έχουν μεγαλύτερο στήθος, η αγορά πλέον είναι γεμάτη με διάφορες επιλογές για διαφορετικούς σωματότυπους, προτιμήσεις και ανάγκες.

Αυτό είναι το θέμα του Met Gala για το 2023

Τα απλά, όπως ένα μαύρο ή ένα nude strapless σουτιέν είναι πάντα καλε΄ς επιλογές και θα χρησιμεύσουν ως βάση για διάφορα σύνολα. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις ένα bandeau σουτιέν (μπουστάκι) για μεγαλύτερη άνεση ή ένα δαντελωτό σχέδιο για περισσότερη θηλυκότητα. Από την άλλη, ένα πολυμορφικό σουτιέν είναι ιδανικό γιατί μπορεί να είναι strapless όταν το χρειάζεσαι, αλλά και να φοριέται καθημερινά με πολλά διαφορετικά κομμάτια. Για τις πιο δύσκολες περιπτώσιες, όπως ένα εξώπλατο φόρεμα ή ένα μπλουζάκι με έναν ώμο, η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι ένα αυτοκόλλητο σουτιέν. Μπορεί να μην παρέχει τη στήριξη που προσφέρει ένα κανονικό σουτιέν, αλλά θα σε βοηθήσει όταν θέλεις να φορέσεις κάτι που αφήνει πιο εκτεθειμένο το δε΄ρμα σου.

Πώς ξέρεις τι νούμερο στράπλες σουτιέν να πάρεις;

Τόσο στα παραδοσιακά όσο και στα stapless σουτιέν, η μπανέλα παρέχει όλη τη στήριξη. Έτσι, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις ένα μικρότερο μέγεθος όταν αγοράζεις strapless σουτιέν. Φόρεσε το συνηθισμένο σου μέγεθος ή ζήτα τη βοήθεια μιας επαγγελματία εάν δεν γνωρίζεις το μέγεθός σου.

Boy Bag της Chanel: Η ιστορία της εμβληματικής τσάντας του πολυτελούς οίκου

Τι άλλο να προσέξεις εκτός από το νούμερο

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά στην αγορά ενός strapless σουτιέν. Ένας ιμάντας που μπορεί να επεκταθεί μπορεί να προσφέρει επιπλέον υποστήριξη αν έχεις μεγαλύτερο στήθος.

Για μεγαλύτερα στήθη

Για να εξασφαλίσεις τη στήριξη που χρειάζεσαι, ψάξε για ένα σουτιέν με σύρμα, cup αφρού υψηλής πυκνότητας και εσωτερικούς πλαϊνούς ιμάντες.

Για μικρότερα στήθη

Αν το στήθος σου είναι πιο μικρό, ο πιο κρίσιμος παράγοντας είναι το να παραμένει στη θέση του για να αποφύγεις το να γλιστράει, είτε προτιμάς ένα push-up σουτιέν είτε ένα bandeau χωρίς ραφές.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.02.2023 - 12:23