Η Victoria Beckham έχει την τέλεια πρόταση για το τι να φορέσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

07.02.2023
Η Victoria Beckham έχει την τέλεια πρόταση για το τι να φορέσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Το πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστριας μόδας φημίζεται για την κομψότητα της

Η αντίστροφη μέτρηση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ΄έχει ξεκινήσει, και η Victoria Beckham έχει την τέλεια πρόταση για το τι να φορέσεις τη πιο ρομαντική μέρα του χρόνου. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να περάσεις τη 14η Φεβρουαρίου με κάποιον ξεχωριστό και είσαι single, αξίζει να το δοκιμάσεις!

6 ιδέες για κομψά και στυλάτα χειμερινά σύνολα

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η 48χρονη σχεδιάστρια, επιχειρηματίας ομορφιάς και πρώην Spice Girl παρουσίασε ένα απόλυτα θηλυκό σύνολο, ιδανικό για μια ρομαντική βραδιά, με ή χωρίς ταίρι. Το ασύμμετρο φόρεμα σε baby pink απόχρωση ανήκει στη συλλογή της Victoria Beckham για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Η ΄ίδια διατήρησε το μακιγιάζ της φρέσκο και δροσερό, και τα μαλλιά της γυαλιστερά σε έναν κλασικό κότσο, εξασφαλίζοντας ότι το φόρεμα παραμένει το κύριο κομμάτι της συνολικής εμφάνισης.

{https://www.instagram.com/p/CnelMKGIaIj/}

7 υπέροχοι τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι

Και ναι, το να φορέσεις ροζ την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά κλισέ για κάποιες, αλλά γιατί να μην το διασκεδάσεις και να το στυλιζάρεις προσθέτοντας στοιχεία που θα το κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον;

Τελευταία τροποποίηση στις 07.02.2023 - 19:45