7 υπέροχοι τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι

21.10.2022
7 υπέροχοι τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο παντελόνι
Είναι όλοι κομψοί και εκλεπτυσμένοι – εσύ ποιον θα προτιμήσεις;

Δεν χρειάζεται να πρωταγωνιστείς στο «The Matrix» για να φορέσεις ένα κομψό δερμάτινο παντελόνι. Είναι μυστηριώδες, ευκολοφόρετο και προσθέτει μια πιο edgy πινελιά σε σχεδόν κάθε ντύσιμο. Αυτό που συχνά παραβλέπεται για τα παντελόνια, ωστόσο, είναι ότι είναι πρακτικά να φορεθούν όλο το χρόνο. «Είναι μια λανθασμένη αντίληψη ότι το δερμάτινο παντελόνι πρέπει να είναι ένα κομμάτι για τον πιο κρύο καιρό – αν έχεις δερμάτινο παντελόνι από ελαφρύ δέρμα και μεταξένια φόδρα, μπορείς να αναδείξεις οποιοδήποτε ντύσιμο χωρίς να αισθάνεσαι βάρος από το δέρμα», λέει η Jessie Willner, δημιουργική διευθύντρια και ιδρύτρια της εταιρείας πώλησης δέρματος The Mighty Company.

Πώς να κατακτήσεις σωστά το μινιμαλιστικό στυλ στο ντύσιμό σου

Παρακάτω, θα βρεις τέλειες ιδέες για την ενσωμάτωση των δερμάτινων παντελονιών στη γκαρνταρόμπα σου για μεταβατικές καιρικές συνθήκες — για χαλαρές και εορταστικές περιστάσεις.

Πρόσθεσε ένα πουλόβερ

Είτε πρόκειται για μια ζωηρή βραδιά αργά είτε για μια γεμάτη φθινοπωρινή μέρα, ένα χοντρό πλεκτό και δερμάτινο παντελόνι είναι τέλειο. Για να διατηρήσεις ένα casual στυλ, συνδύασε ένα φαρδύ δερμάτινο παντελόνι με σπορ αθλητικά παπούτσια.

Φόρεσε ένα σετ

Οι κορσέδες έχουν γίνει ένα από τα πιο έντονα στυλ το 2022 χάρη στην αισθησιακή τους αισθητική. Δημιούργησε ένα μονόχρωμο ντύσιμο επιλέγοντας έναν δερμάτινο κορσέ και ένα ασορτί παντελόνι — και, φυσικά, παπούτσια στην ίδια απόχρωση.

Mix Moods

Διασκέδασε με την γκαρνταρόμπα σου φορώντας ένα πολύχρωμο μεταλλικό δερμάτινο παντελόνι με βασικά στοιχεία, όπως ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά. Αν έχεις όρεξη για πειραματισμό, Ενσωματώστε έναν συνδυασμό λεβάντας και ροζ.

Τα outfits των celebrities που μπορείς να αντιγράψεις για να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό σου στυλ

Έντονα στοιχεία

Ενώ μπορεί να έχεις συνηθίσει σε πιο ουδέτερες επιλογές δέρματος, δοκίμασε να επιλέξεις ένα πιο φωτεινό σετ. Μπορείς να το συνδυάσεις με ουδέτερα αξεσουάρ, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ότι η εμφάνισή σου είναι βαρετή.

Πρόσθεσε άνετες στρώσεις

Για εκείνες τις μέρες που αισθάνεσαι ότι έχει πολύ κρύο, κάνε το δερμάτινο παντελόνι μέρος της «στολής» σου, με αρβύλες και ένα τζάκετ για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.