6 ιδέες για κομψά και στυλάτα χειμερινά σύνολα

14.11.2022
6 ιδέες για κομψά και στυλάτα χειμερινά σύνολα
Οι προτάσεις για outfits που θα εντυπωσιάσουν στη βραδινή σου έξοδο

Απέχουμε μόλις λίγες εβδομάδες από τη μεγάλη πτώση των θερμοκρασιών. Το ντύσιμο για τις κρύες μέρες σημαίνει να φοράς πλεκτά και στρώσεις από μάλλινα items, αλλά το βράδυ αποτελεί μια εντελώς ξεχωριστή πρόκληση. Τι χειμωνιάτικο outfit μπορείς να φορέσεις που θα ξεχωρίζει στο πλήθος; Η κομψή εμφάνιση και η αίσθηση άνεσης είναι μια διαχρονική πρόκληση.

Τα outfits των celebrities που μπορείς να αντιγράψεις για να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό σου στυλ

Είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο στην πόλη, για ένα πρώτο ραντεβού ή για μια απλή βόλτα, παρακάτω θα βρεις 6 τέλειες ιδέες για outfits που θα εντυπωσιάσουν:

Πουλόβερ + Slip Dress

Τα oversized πουλόβερ και τα midi φορέματα είναι πάντα ένας κομψός συνδυασμός, ειδικά όταν έξω κάνει κρύο.

Τζιν + Κομψό Παλτό

Φορώντας ένα εκλεπτυσμένο ουδέτερο κομμάτι στην κορυφή, μπορείς να διατηρήσεις την υπόλοιπη εμφάνισή σου απλή με ένα τζιν παντελόνι και ένα έξτρα ογκώδες πουλόβερ.

Λάμψεις

Αναβάθμισε το χειμερινό νυχτερινό outfit σου με συνδυασμό πουλόβερ-φούστας και πολύ λάμψη. Εάν το ύφασμα με παγιέτες δεν είναι αρκετό, πρόσθεσε επιπλέον λάμψη με αξεσουάρ διακοσμημένα με στρας, κρυστάλλινα σκουλαρίκια και αστραφτερά καλσόν.

Χειμερινά παστέλ

Φέρε φρέσκο ​​αέρα σε ένα σύνολο για κρύο καιρό με μια φιλική προς το χειμώνα εναλλακτική των παστέλ. Είναι όλα σχετικά με τα επίπεδα και τις υφές: Ένα ασορτί πλεκτό σετ είναι κομψό από μόνο του, αλλά ένα παστέλ φουσκωτό μπουφάν είναι αυτό που πραγματικά απογειώνει ένα τέτοιο ρούχο.

Luxe βελούδο

Σε περίπτωση αμφιβολίας, πρόσθεσε ένα βελούδινο blazer σε έναν πλούσιο τόνο, που φαίνεται τέλειο με μια κομψή μαύρη φούστα και στενά μποτάκια με τακούνι.

Άνετα πλεκτά

Μερικές φορές είναι δύσκολο να αναγκάσεις τον εαυτό σου να φορέσει οτιδήποτε άλλο εκτός από το μεγαλύτερο, πιο άνετο πουλόβερ σου, ενώ έξω η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Φόρεσε το oversized, πιο άνετο πουλόβερ σου, με ένα μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι μπότες.