Η Prada λανσάρει την τριγωνική τσάντα και δημιουργεί το trend του χειμώνα

18.11.2022
Η Prada λανσάρει την τριγωνική τσάντα και δημιουργεί το trend του χειμώνα
Η τελευταία τάση για τις designer τσάντες είναι γεωμετρική και φέρει την υπογραφή της Prada. Ο πολυτελής οίκος μόδας λάνσαρε για πρώτη φορά την τριγωνική τσάντα του στην πασαρέλα ανδρικών ενδυμάτων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και επεκτάθηκε γρήγορα στα γυναικεία ρούχα και από εκεί, στην αγκαλιά σχεδόν κάθε celebrity και influencer.

Η Kendall Jenner είναι η πιο πρόσφατη διάσημη που είδαμε με την τριγωνική τσάντα και έκλεψε τα βλέματα με το μοναδικό αυτό σχήμα, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών με την πράσινη τσάντα Prada Symbols. Η τσάντα ώμου ταίριαζε τέλεια κάτω από το μπράτσο της ενώ μια χρυσή αλυσίδα και ένα δερμάτινο λουράκι την κρατούσαν ασφαλή και αναμφισβήτητα κομψή.

Το τριγωνικό σχήμα αντικατοπτρίζεται στο γεωμετρικό μοτίβο και τα δύο εμπνευσμένα από το διάσημο λογότυπο της Prada. Η ίδια η τσάντα διατίθεται σε πολλούς χρωματισμούς, υλικά και μεγέθη, όπως μια τσάντα ώμου, ένας φάκελος, μια μίνι και ένα μπρελόκ. Οι τσάντες κυμαίνονται στις ΗΠΑ από 4.400 $ για το shearling design μέχρι 625 $ για τη μίνι θήκη που λειτουργεί και ως πορτοφόλι νομισμάτων.

Οι «τρομακτικές» βλεφαρίδες της Prada και οι λαμπερές δημιουργίες Gucci και Versace στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Πέρα από την Jenner, celebrities όπως η Storm Reid, η Rita Ora και η Valentina Ferragni έχουν φορέσει το ιδιαίτερο αυτό πολυτελές αξεσουάρ. Με τέτοια στήριξη από διάσημους, το τριγωνικό στυλ θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Attaché της Gucci ή το 1DR της Diesel ως η τσάντα της σεζόν.