Ο Raf Simons ανακοίνωσε το κλείσιμο της ομώνυμης μάρκας του

23.11.2022
Ο Raf Simons ανακοίνωσε το κλείσιμο της ομώνυμης μάρκας του
Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες καριέρας στο χώρο της μόδας, ο Raf Simons σταματά το έργο του

Ο Raf Simons σόκαρε τον κόσμο της μόδας, όταν ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της ομώνυμης εταιρείας του, ότι η συλλογή της άνοιξης του 2023 ήταν η τελευταία του.

Ο Simons ξεκίνησε την επωνυμία του το 1995 αφού εργάστηκε ως σχεδιαστής επίπλων και έκανε πρακτική στο στούντιο σχεδιασμού του συναδέλφου του Walter Van Beirendonck. Γρήγορα αγαπήθηκε για τις συλλογές του με προσανατολισμό τη νεολαία, που ανέδειξαν την έμφυτη ικανότητά του να διοχετεύει έμπνευση από τον κόσμο της underground τέχνης και μουσικής σε εξαιρετικά αναγνωρίσιμες μινιμαλιστικές σιλουέτες.

Ένα άδειο πακέτο πατατάκια έγινε τσάντα από τον οίκο Βalenciaga

Στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Simons έγραψε: «Δεν έχω τα λόγια για να μοιραστώ πόσο περήφανος είμαι για όλα όσα έχουμε πετύχει. Είμαι ευγνώμων για την απίστευτη υποστήριξη από την ομάδα μου, από τους συνεργάτες μου, από τον Τύπο και τους αγοραστές, από τους φίλους και την οικογένειά μου και από τους αφοσιωμένους θαυμαστές και τους πιστούς οπαδούς μας. Σας ευχαριστώ όλους, που πιστέψατε στο όραμά μας και που πιστέψατε σε εμένα».

Τα outfits των celebrities που μπορείς να αντιγράψεις για να αναβαθμίσεις το φθινοπωρινό σου στυλ