Kim Cattrall: Λίγο πριν από την επιστροφή της στο And Just Like That, ποζάρει με φόρεμα Pride του Βασίλη Ζούλια

23.06.2023
Kim Cattrall: Λίγο πριν από την επιστροφή της στο And Just Like That, ποζάρει με φόρεμα Pride του Βασίλη Ζούλια
Μια ξεχωριστή ανάρτηση με άρωμα Ελλάδας έκανε η διάσημη ηθοποιός που αγαπά την ελληνική μόδα και το δείχνει.

Σήμερα, 23/6/2023, αναμένεται η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς And Just Like That όπου θα δούμε ξανά (έστω και για λίγο) την εκρηκτική Samantha Jones. Λίγο νωρίτερα, η Kim Cattrall πόζαρε με ένα φόρεμα του Βασίλη Ζούλια και εντυπωσίασε.

Το φόρεμα που σχεδίασε ο έλληνας δημιουργός για να τιμήσει το Pride, χρησιμοποιώντας, στην ουσία τα χρώματα της σημαίας του, επέλεξε η 66χρονη ηθοποιός και μοιράστηκε τη φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα τη λέξη Pride, καρδούλες και στο tag τον ίδιο τον Βασίλη Ζούλια.

{https://www.instagram.com/p/Cty1swlgSgk/}

Ο σχεδιαστής, με τη σειρά του έκανε επίσης ανάρτηση στην οποία αποθέωσε τόσο την ηθοποιό αλλά και τη στυλίστρια που, προφανώς, έκανε την αρχική επιλογή. Ο λόγος για την εμβληματική Patricia Field η οποία έγινε ευρέως γνωστή για τη δουλειά της στο Sex And The City αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Ελλάδα!

{https://www.instagram.com/p/Cty-m31ImEN/}

Κάτω από την ανάρτηση, φυσικά τα "συγχαρητήρια" έφτασαν και από διάσημες φίλες του σχεδιαστή που χειροκρότησαν την επιτυχία. Μεταξύ αυτών η Δέσποινα Βανδή, η Έλενα Χριστοπούλου και η Βίκυ Καγιά.

zoulias.png

Τελευταία τροποποίηση στις 23.06.2023 - 11:33