΄Αστρα & Όραμα Οκτωβρίου 2010

04.10.2010

Αστρολογία

4. Ένα μηνα μαζι :Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Οκτωβρίου.

6. Το φαινόμενο του μήνα: Έρωτας, πάθος και πείσματα- Η Αφροδίτη στο Σκορπιό προσφέρει ενενήντα οχτώ ημέρες γεμάτες συναίσθημα, θέλει όμως αντάλλαγμα γι’ αυτό. Βλέπετε, και οι έρωτες... κόποις κτώνται.

10. Αφιέρωμα: Χρήμα & καριέρα:Ευκαιρίες και παγίδες της νέας σεζόν- Ακόμα και σε δύσκολες οικονομικά εποχές, οι ευκαιρίες για κέρδος ή επιτυχημένες επιλογές δεν λείπουν. Μια ματιά στα άστρα θα σας δείξει ποιοι και πότε είναι οι πιο ευνοημένοι αυτή τη χρονιά.

44. Ο Ουρανός του Οκτωβρίου

46. Το ζώδιο του μήνα: ζυγος-Εσείς χτίζετε το μέλλον σας!

52. Το μεγαλο ωροσκοπιο: Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

100. Πλανητικές Ώρες

102. Καρμικό ωροσκοπιο

104. Τα οικονομικά μας τον Οκτώβριο

Όραμα

20. Τεστ: Είστε... στρατηγός ή στρατιώτης; -Έχετε γεννηθεί για να υπακούετε ή για να ηγείστε; Δοκι?άστε το τεστ που σας προτείνετε και ανακαλύψτε το.

24. Πανικός;: 5 τρόποι για να εξαφανίσετε το στρες- Όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι καλός σύμβουλος, ωστόσο συχνά πέφτουμε στα δίχτυα του. Κι όμως, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά!

32. Ξεκολλήστε από το παρελθόν!: Συμβουλές για να πάψει πια ό,τι πέρασε να ορίζει τη διάθεσή σας απέναντι σε ό,τι έρχεται.

36. Τρώμε λιγότερο, ζούμε καλύτερα: Δεν είναι μόνο τι τρώμε, αλλά και πόσο. Εάν θέλετε όχι μόνο να φαίνεστε, αλλά και να νιώθετε υγιείς, «ψηθείτε» για την αλλαγή.

Μόνιμες Στήλες

40. Ρώτησε το , έχει τη λύση

106. Κινέζικη Αστρολογία

108. Καλύτερη ζωή, φυσικά

112. Φύση και Παράδοση στο τραπέζι

114. Ατζέντα, New Age

118. Συμβουλευτική Αστρολογία

120. Με οδηγό τα όνειρα

121. Το χέρι σου μου λέει

124. Τα ταρό μιλούν για σας