Άστρα & Όραμα Νοεμβρίου 2010

27.10.2010

Αστρολογία

4.Ένα μήνα μαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Νοεμβρίου.

6. Το φαινομενο του μήνα: Η διαίσθηση στα... πάνω της- Οι δεκαεννιά ημέρες της παραμονής του Ερμή στο Σκορπιό αφυπνίζουν τη λογική και το ένστικτο και μας δίνουν την ευκαιρία να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

12. Εφηβικοί έρωτες: Τι να περιμένετε, πώς να αντιδράσετε -Μήπως το παιδί σας έχει... δαγκώσει τη λαμαρίνα και δεν ξέρετε πώς να το χειριστείτε; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε ανάλογα με το ζώδιό του!

31. Δώρο τα ζάρια του πεπρωμένου: Ένα αυθεντικό σετ 3 ζαριών, δώρο για όλους τους αναγνώστες, που θα σας επιτρέψει να μάθετε το πεπρωμένο σας, αφού πρόκειται για έναν έξυπνο συνδυασμό αστρολογικής γνώσης και διαισθητικής ανίχνευσης του μέλλοντος.

42. Ο Ουρανός του Νοεμβρίου

44. Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιος- Δημιουργικότητα και τόλμη.

50. Το μεγάλο ωροσκόπιο: Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

98. Πλανητικές Ώρες

100. Καρμικό Ωροσκόπιο

102. Τα οικονομικά μας το Νοέμβριο

Όραμα

16. Ενεργητική ακρόαση: Το μυστικό στην επικοινωνία-Μάθετε την τέχνη της "ενεργητικής ακρόασης", ή πιο απλά μάθετε να ακούτε τους άλλους, και βελτιώστε τις σχέσεις σας.

20. Εικαστική αυτοθεραπεία: Κάνει καλό στην ψυχή!-Αν η πίεση και το άγχος κάνουν την ψυχή σας να σφίγγεται, πάρτε κραγιόνια και χαρτί και διεκδικήστε την ηρεμία που σας στερούν.

26. Χειμώνας

10 Συμβουλές για καλή... αρχή: Η εποχή αλλάζει και μαζί με αυτήν και η διάθεσή μας, συνήθως προς το χειρότερο. Κι όμως, υπάρχουν τρόποι αυτή τη χρονιά τα πράγματα να είναι αλλιώς!

Μόνιμες στήλες

104. Καλύτερη ζωή, φυσικά

107. Φύση& Παράδοση στο τραπέζι

108. Ατζέντα New Age

112. Το χέρι μου σου λέει

114. Τα ταρό μιλούν για σας