Νυφούλα για ένατη φορά η Ελίζαμπεθ Τέιλορ;

12.04.2010
Σε ηλικία 78 ετών, και ύστερα από οκτώ (!) γάμους, η γυναίκα με τα διασημότερα μάτια του παγκόσμιου κινηματογράφου φαίνεται ότι θέλει κι άλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) αρραβωνιάστηκε τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Τζέισον Γουίντερς (Jason Winters).



Σε ηλικία 78 ετών και ύστερα από οκτώ γάμους, η γυναίκα με τα διασημότερα μάτια του παγκόσμιου κινηματογράφου φαίνεται ότι θέλει κι άλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) αρραβωνιάστηκε τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Τζέισον Γουίντερς (Jason Winters).

Ο Γουίντερς, είναι καλλιτεχνικός ατζέντης και κατά 29 χρόνια νεότερος από την θρυλική ηθοποιό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 και η σχέση τους έγινε γνωστή ύστερα από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με εκείνη να χαϊδεύει τρυφερά το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια διακοπών τους στη Χαβάη. Αναφερόμενη σε εκείνον, η Ντέιμ Ελίζαμπεθ Τέιλορ έχει χρησιμοποιήσει τον χαρακτηρισμό "ένας από τους πιο υπέροχους άντρες που έχω γνωρίσει ποτέ".

Ωστόσο, οι φήμες περί αρραβώνα τους προκαλούν μάλλον έκπληξη καθώς δεν συμβαδίζουν με τα τεράστια προβλήματα που έχει με την υγεία της εδώ και καιρό. Στη διάρκεια της ζωής της χρειάστηκε να υποβληθεί σε περισσότερες από 100 επεμβάσεις, κάθε είδους ενώ μόνο φέτος έχει ήδη μπει στο νοσοκομείο τρεις φορές.

Η μεγάλη λίστα των ιατρικών προβλημάτων της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο χειρουργεία στους γοφούς, πέντε στην πλάτη, έναν όγκο στον εγκέφαλο, καρκίνο στο δέρμα, διαβήτη, πνευμονία και ένα εγκεφαλικό. Επίσης, λέγεται ότι υποφέρει από οστεοπόρωση και απελπιστικούς πόνους στο σβέρκο εξαιτίας της προβληματικής της σπονδυλικής στήλης.

Εκπρόσωπος της Τέιλορ χθες, "μάλλον" επιβεβαίωσε με τον τρόπο του τα νέα για τον αρραβώνα λέγοντας: "Συνήθως δεν απαντάμε σε ερωτήσεις σχετικά με τις προσωπικές της σχέσεις, αλλά είναι ευρέως γνωστό ότι οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό".

Πηγή του περιβάλοντος τους συμπληρώνει: "Δεν είναι μυστικό ότι είναι ζευγάρι και αγαπιούνται πολύ. Άρα δε θα έπρεπε να προκαλεί τόση μεγάλη έκπληξη η απόφασή τους να αρραβωνιαστούν. Απλά προς το παρόν το κρατούν μεταξύ τους".

Το 1950 και σε ηλικία 18 ετών, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία τα τελευταία χρόνια υπήρξε πολύ στενή φίλη με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), παντρεύτηκε για έναν χρόνο τον Κόνραντ Χίλτον (Conrad Hilton) ιδιοκτήτη της πασίγνωστης ομώνυμης αλυσίδας ξενοδοχείων. Έναν χρόνο μετά παντρεύτηκε τον Μάικλ Γουάιλντινγκ (Michael Wilding) με τον οποίο απέκτησε δύο γιους και έμεινε μαζί για πέντε χρόνια (1952-1957). Το 1957 παντρεύτηκε τον παραγωγό Μάικ Τοντ (Mike Todd) ο οποίος όμως πέθανε το 1958 σε αεροπορικό δυστύχημα. Με τον επόμενο σύζυγό της, τον Έντι Φίσερ (Eddie Fisher) ο γάμος κράτησε επίσης πέντε χρόνια (1959-1964).

Επόμενος ήταν ο Ρίτσαρντ Μπάρτον (Richard Burton). Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της "Κλεοπάτρας" και παντρεύτηκαν το 1964. Χώρισαν δέκα χρόνια μετά, εξαιτίας των "θεμάτων" με το αλκοόλ και τις γυναίκες που είχε εκείνος, ο οποίος θεωρείται και ο μεγαλύτερος της έρωτας. Έτσι, ένα χρόνο αργότερα, το 1975 ξαναπαντρεύτηκαν, αλλά η δεύτερη απόπειρα με τον Μπάρτον διήρκεσε μόλις ένα χρόνο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της Τέιλορ, ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ ήταν ο γερουσιαστής Τζον Γουόρνερ (John Warner). Ο γάμος τους κράτησε από το 1976 μέχρι το 1982. Ο όγδοος σύζυγός της, ήταν ο οικοδόμος Λάρι Φορτένσκι (Larry Fortensky) με τον οποίο παρέμεινε παντρεμένη από το 1991 μέχρι το 1996. Άραγε θα παραμείνει αυτός ο τελευταίος, ή θα έχουμε και συνέχεια;