Ντέμι Μουρ: "Θέλουμε παιδιά με τον Άστον"

12.04.2010
Οι δύο κόρες της από τον πρώτο γάμο με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) έχουν ενηλικιωθεί και η τρίτη... κοντεύει! Όμως η 47χρονη σταρ δεν απέκλεισε το γεγονός να κάνει ακόμη ένα παιδί, αυτή τη φορά, βέβαια, με τον 32χρονο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2005.


Οι δύο κόρες της από τον πρώτο γάμο με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) έχουν ήδη ενηλικιωθεί ενώ η τρίτη κοντεύει. Όμως η 47χρονη σταρ δεν απέκλεισε το γεγονός να κάνει ακόμη ένα παιδί, αυτή τη φορά, βέβαια, με τον 32χρονο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2005.

Η Ράμερ (Rumer) είναι 21, η Σκάουτ (Scout) 18 και η Ταλούλα (Tallulah) 16, αλλά έτσι κι αλλιώς η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) δεν νοιάζεται για τους αριθμούς.

"Μιλάμε συχνά γι' αυτό και θα μας άρεσε πολύ. Ο Άστον είναι ήδη ένας καταπληκτικός πατέρας για τις κόρες μου, έτσι δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν στο μέλλον μας ερχόταν ένα ακόμη παιδί θα ήταν ένα ακόμη απίστευτο κομμάτι του κοινού μας ταξιδιού στη ζωή", είπε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Elle".

Η εγκυμοσύνη, εξάλλου είναι μια κατάσταση που πηγαίνει πολύ στη Μουρ. Η γυμνή φωτογράφηση που έκανε το 1991 για το περιοδικό "Vanity Fair" λίγο πριν γεννήσει (στη Σκάουτ) έχει αφήσει εποχή.