Μαμά του λόχου η Σάντρα Μπούλοκ

12.04.2010
Ενώ επίσημα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ύστερα από το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον άντρα της, η δημοφιλής ηθοποιός πυροδοτεί με τις κινήσεις της τις φήμες που τη θέλουν να στηρίζει τον άπιστο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) στην "προσωπική του μάχη" μέσα στην κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ στην οποία νοσηλεύεται.

Ενώ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη επίσημα, ύστερα από το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον άντρα της, η βραβευμέη με Όσκαρ ηθοποιός πυροδοτεί τις φήμες που τη θέλουν να στηρίζει τον άπιστο Τζέσε Τζέιμς (Jesse James) στην "προσωπική μάχη του" για την αποτοξίνωση από το σεξ.

Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) ανέλαβε υπό την προστασία της και τα τρία παιδιά του Τζέιμς, ενώ πηγές κοντά στο ζευγάρι βλέπουν την κίνηση ως "θετικό βήμα" προς την συμφιλίωση τους.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Τζέσε, ο 15χρονος Τσάντλερ (Chandler) και ο 12χρονος Τζέσε Τζούνιορ (Jesse Jr) είναι από τον πρώτο γάμο του με την Κάρλα (Karla), ενώ η 6χρονη Σάνι (Sunny) είναι ο καρπός της σχέσης του με την πορνοστάρ Τζανίν Λίντερμούλντερ (Janine Lindemulder).

Σύμφωνα με το κουτσομπολίστικο σάιτ "ΤMZ", η στοργική Σάντρα έχει αναλάβει τον ρόλο της μαμάς για όλα τα παιδιά, την ίδια στιγμή που ο ερωτιάρης -όπως αποδείχτηκε- μπαμπάς τους προσπαθεί να συνέλθει από το χτύπημα που δέχτηκε, μετά το ντόμινο των αποκαλύψεων για τις τουλάχιστον πέντε ερωμένες του.

Η αρχή έγινε από συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό το μοντέλο Μισέλ "Σεξόβομβα" ΜακΓκί (Michelle "Bombshell" McGee) η οποία μίλησε για την 11μηνη σχέση της με τον Τζέσε.

Στο μεταξύ, η εκπρόσωπος Τύπου του Τζέιμς, Χίλντι Κάτιμπα (Hildie Katibah) αποκάλυψε ότι ο πελάτης της πρόκειται να περάσει όλο τον Απρίλιο στην ειδική κλινική όπου νοσηλεύεται στην Τουσόν της Αριζόνα, προκειμένου να αποτοξινωθεί από το σεξ.

Η εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο Τζέσε Τζέιμς συμφώνησε σε μια μακροχρόνια θεραπεία μέσα στην κλινική, η οποία ειδικεύεται σε προβλήματα ανθρώπων με "υπερλειτουργική λίμπιντο". Εξήγησε ότι για αυτό τον λόγο ο πελάτης του δεν θα είναι διαθέσιμος για καμία δήλωση τις επόμενες 30 με 60 ημέρες.