Ο Πoσειδώνας έγινε ανάδρομος και θα επηρεάσει 4 ζώδια

22.07.2022
Ο Πoσειδώνας έγινε ανάδρομος και θα επηρεάσει 4 ζώδια
Επέζησες από τον ανάδρομο Ερμή και παρόλο που βρισκόμαστε στη μέση της φλύαρης εποχής των Διδύμων, έχουμε ακόμα μια ουράνια ανάδρομη πορεία αυτό το καλοκαίρι: ο Ποσειδώνας έγινε ανάδρομος από τις 28 Ιουνίου και αυτή η πορεία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Τα καλά νέα είναι ότι λόγω της μακρινής απόστασής του από τη Γη, δεν θα νιώσουμε τα αποτελέσματα αυτής της ανάδρομης κίνησης τόσο προσωπικά ή έντονα όσο νιώθουμε τον ανάδρομο Ερμή. Ωστόσο, θα νιώσουμε την ενέργεια πιο έντονα τις μέρες όπου ο πλανήτης θα ξεκινήσει το ανάδρομο ταξίδι του και την ημέρα που θα γίνει κανονική η πορεία του και θα αρχίσει να ξανακερδίζει ταχύτητα. Διάβασε παρακάτω για τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτού του ουράνιου γεγονότος.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας σου ζητά να σκεφτείς βαθύτερα τα όνειρα που έχεις για το μέλλον σου. Πού θέλεις να είσαι σε δύο δεκαετίες από τώρα; Κάνεις βήματα προς την υλοποίηση των στόχων σου ή βασίζεσαι σε ευσεβείς πόθους; Αυτός ο ανάδρομος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να επανακτήσεις την εστίασή σου στην πιο εκτεταμένη εκδοχή της ζωής σου που μπορείς να ονειρευτείς.

Παρθένος

Είναι πρόκληση να κοιτάζεις τις σχέσεις σου με ένα ειλικρινές φίλτρο. Συμμετέχεις σε συμπεριφορές και μοτίβα που σου κάνουν αυτο-σαμποτάζ και σε αφήνουν να αισθάνεσαι ανεκπλήρωτη; Έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στις επιθυμίες του συντρόφου σου ή των στενών σου φίλων σε σχέση με τις δικές σου; Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να ρίξεις μια αμερόληπτη ματιά στον ρόλο σου στη δυναμική των στενότερων σχέσεών σου.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας σε εμπνέει να κάνεις μια εσωτερική απογραφή του ιδιωτικού σου κόσμου. Έχεις χάσει τον δρόμο σου; Αυτός ο ανάδρομος κύκλος σε προσκαλεί να εξερευνήσεις από πού προέρχεσαι και πώς αυτό επηρέασε την τρέχουσα ζωή σου. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να απελευθερωθείς από τα πρότυπα των γενεών που σε κρατούσαν πίσω και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Ιχθείς

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας συντελείται στο ζώδιό σου, κάνοντας το ταξίδι του προς τα πίσω, απίστευτα προσωπικό. Εάν νιώθεις άβολα να εμφανίζεσαι ως ο πλήρης εαυτός σου, τώρα είναι η ώρα να αναρωτηθείς γιατί. Τι αλλαγές μπορεί να κάνεις για να ζήσεις μια πιο αυθεντική ζωή; Αυτή είναι μια ευκαιρία να βρεις βαθύτερη ευθυγράμμιση με την ταυτότητά σου και να ελέγξεις τις αδυναμίες σου — ειδικά τις ιδιορρυθμίες σου — ώστε να μπορείς να μοιράζεσαι με σιγουριά όλες τις εκδοχές του εαυτού σου.