Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον Ιούλιο

02.07.2022
Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα τον Ιούλιο
Βρισκόμαστε στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου και ενώ κάποιοι μπορεί να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για παραλίες με λευκή άμμο, άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για ένα ήσυχο, γαλήνιο καλοκαίρι. Καθώς ο ήλιος ετοιμάζεται να μεταφερθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, ορισμένα ζώδια θα είναι πρόθυμα να βγουν στο προσκήνιο, ενώ άλλα θα είναι πιο διατεθειμένα να αποσυρθούν και να προβληματιστούν. Για αυτόν τον λόγο, ο Ιούλιος του 2022 θα είναι δύσκολος μήνας για τρία ζώδια που θα προβληματιστούν, ενώ το πάρτι για πολλά άλλα μόλις αρχίζει.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να ρίξεις μια ματιά στο οικοδόμημα της ζωής σου, Ταύρε, καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στις 22 Ιουλίου στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Ήρθε η ώρα να αποδεχθείς ότι σου αποκαλύπτεται πίσω από κλειστές πόρτες και να εξετάσεις πώς σε ενεργοποιεί και σε τροφοδοτεί η τρέχουσα οικιακή σου ζωή. Ως το γήινο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που εστιάζει στην ευχαρίστηση, είναι σημαντικό η ζωή στο σπίτι σου να σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργική, σίγουρη και περήφανη.

Παρθένος

Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στις 22 Ιουλίου στον δωδέκατο Οίκο της ψυχικής υγείας και της απομόνωσής σου, θα έχεις την τάση να ωθείς την ενέργειά σου προς τα μέσα μετά από μια απίστευτα κοινωνική περίοδο του Καρκίνου. Πρόσφατα αφιέρωσες πολύ χρόνο και ενέργειά στην κοινότητά σου και τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστείς και να επαναφορτιστείς πριν έρθει η δική σου περίοδος. Δώσε στον εαυτό σου την προσοχή που χρειάζεσαι και αξιοποίησε τον χρόνο που περνάς μόνη σου ως χρόνο για να προβληματιστείς για τον εαυτό σου.

Πώς θα επηρέασει το ζώδιο σου η εποχή του Καρκίνου

Αιγόκερως

Θέτεις υγιή όρια. Στις 22 Ιουλίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί από τον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου, στον όγδοο Οίκο των ορίων και των κοινών πόρων. Οι συνδέσεις και οι δεσμοί σου βαθαίνουν τώρα, καθιστώντας αυτή τη σημαντική στιγμή ως ευκαιρία για να θέσεις κάποια υγιή όρια. Είναι γνωστό ότι δίνεις στους άλλους ένα χέρι βοήθειας όταν το χρειάζονται, αλλά είναι σημαντικό να νιώθεις ότι το αναγνωρίζουν και σε εκτιμούν για ότι κάνεις.