Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

01.07.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Το καλοκαίρι είναι εδώ και η χρονιά είναι ήδη στα μισά της (το πιστεύεις); Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πολύ για αυτό τώρα, επειδή τα σχέδια των διακοπών σου σίγουρα σε ενθαρρύνουν να αφήσεις πίσω σου όλες τις ανησυχίες σου. Και ειδικά δεν πρέπει να ανησυχούν τα τρια παρακάτω ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας.

Κριός

Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Η σεζόν σου μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά για εσένα, η διασκέδαση μόλις αρχίζει. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο Οίκο της δημιουργικής έκφρασης στις 22 Ιουλίου, τα έργα του πάθους σου και οι προσπάθειες αναζήτησης ευχαρίστησης θα φωτιστούν. Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να περιμένεις πολλή προσοχή γύρω από τους διαφορετικούς τρόπους που εκφράζεσαι τώρα, οπότε φρόντισε να απολαύσεις τα φώτα της δημοσιότητας.

Λέων

Χρόνια πολλά, Λιονταρίνα. Είναι η ώρα σου να λάμψεις (ναι, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο ήλιος, δηλαδή ο κυβερνήτης του χάρτη σου, μετατοπίζεται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου στις 22 Ιουλίου, θα νιώσεις ένα κύμα ενέργειας, αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας. Με την εποχή του Καρκίνου να τελειώνει, θα είσαι έτοιμη να βγεις στο προσκήνιο και να αποδεχτείς την αναγνώριση που σου αξίζει. Αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με το να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, οπότε φρόντισε να ενισχύσεις τη φροντίδα του εαυτού σου.

Τοξότης

Η διεύρυνση των οριζόντων σου είναι η προτεραιότητά σου. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στις 22 Ιουλίου στον ένατο Οίκο της σοφίας, της γνώσης και των ταξιδιών σου, η επιθυμία σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου θα τονιστεί τον Ιούλιο. Ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που αναζητά την περιπέτεια, έχεις σκοπό να εξερευνήσεις διαφορετικές προοπτικές και απόψεις για τη ζωή, κάνοντας αυτή την εποχή, μια εποχή απελευθέρωσης και ενθουσιασμού. Ως ζώδιο της φωτιάς, είσαι απίστευτα παθιασμένη με τα πράγματα στα οποία πιστεύεις και αυτή η εποχή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις ένα ταξίδι.