Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου

28.06.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Ιουνίου
Και ενώ το καλοκαίρι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρχεται η πρώτη αναζωογονητική νέα σελήνη της εποχής. Στις 29 Ιουνίου, η νέα σελήνη του μήνα περνά στον ευαίσθητο και διαισθητικό Καρκίνο, επικεντρώνοντας την προσοχή στα πιο ιδιωτικά μέρη της ζωής μας. Αν και αυτή η νέα σελήνη μπορεί να είναι ήπια και διασκεδαστική για μερικούς, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, θα διαπιστώσουν σύντομα ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητα τους.

Κριός

Η νέα σελήνη ενεργοποιεί την ιδιωτική σου ζωή στο σπίτι, Κριέ, σε ωθεί να κάνεις έναν απολογισμό του πόσα δίνεις και παίρνεις από τους αγαπημένους σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για καλύτερη συναισθηματική σύνδεση με μέλη της οικογένειας ή συγκατοίκους, αλλά και μια πιθανότητα συναισθηματικής χειραγώγησης από τους γονείς ή οποιονδήποτε ζει μαζί τους. Είναι καλή ιδέα να επιβραδύνεις και να εστιάσεις στον εαυτό σου.

Νέα σελήνη Ιουνίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Καρκίνος

Το σύμπλεγμα του Καλού Σαμαρείτη ενισχύεται από τη νέα σελήνη, Καρκίνε, αλλά αντί να σε εμπνέει να βοηθήσεις τους άλλους, σε προτρέπει να αναλογιστείς τις δικές σου τάσεις αυτοθυσίας. Αυτήν τη στιγμή, έχει να κάνει με την ικανότητά σου να εστιάσεις στον εαυτό σου και να αφήνεις τους άλλους να σε φροντίζουν.

Ζυγός

Γίνεται έντονο στην επαγγελματική σου ζωή, Ζυγέ, αλλά ενώ υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου ως επιτυχημένη στην εργασία σου, η νέα σελήνη σου ζητά να θυμάσαι την κοινότητα στη δουλειά που σε βοήθησε να φτάσεις εκεί. Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να αναδείξει μια ανταγωνιστική πλευρά για εσένα που μπορεί να έχει κόστος για τους συναδέλφους σου. Οι Ζυγοί έχουν μια σημαντική ικανότητα να κουμαντάρουν μια νέα δουλειά, να ανέλθουν ή να πάρουν προαγωγή, κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης.

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι

Αιγόκερως

Η νέα σελήνη ταρακουνά τις πιο στενές σου σχέσεις, Αιγόκερε. Καλύτερα να ελέγξεις την κατάσταση αυτών των συνεργασιών καθώς έχουν εμφανιστεί νέα προβλήματα που έχουν ενισχύσει ή έχουν αντικαταστήσει τα παλιά. Ενώ συνήθως παίρνεις αποφάσεις με βάση ορθολογικές ιδέες, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να ακολουθεί την καρδιά σου και όχι το μυαλό σου. Αν οι Αιγόκεροι βρίσκονται σε μια σχέση που ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που θα τη φτιάξουν ή θα τη διαλύσουν.