Νέα σελήνη Ιουνίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

27.06.2022
Νέα σελήνη Ιουνίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
Εάν δεν έχεις νιώσει τελείως γεμάτη ενέργεια από τον καυτό ήλιο τον τελευταίο καιρό, άφησε την επόμενη φάση της σελήνης να σου δώσει λίγη ώθηση. Η νέα σελήνη του Ιουνίου του 2022, η οποία φτάνει στις 29 Ιουνίου, είναι η πρώτη από το αναζωογονητικό θερινό ηλιοστάσιο. Για τα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη, αυτές οι εμπνευσμένες αλλαγές θα καλωσορίσουν νέες ευκαιρίες καθώς τσεκάρεις τις προτεραιότητες σου για αυτή τη σεζόν.

Ταύρος

Η ενδοσκόπηση και η γνώση είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της νέας σελήνης για σένα, Ταύρε. Η νέα σελήνη σε εμπνέει να κάνεις ερωτήσεις και να ακολουθήσεις την περιέργειά σου σε νέους δρόμους - μόνο που θα αισθάνεσαι πιο άνετα με αυτό που θα βρεις, καθώς η σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Εάν ο Ταύρος έχει κολλήσει σε ένα συναισθηματικό ή πρακτικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, η λύση μπορεί να προκύψει αυθόρμητα τώρα.

Δίδυμοι

Έχεις τα λεφτά στο μυαλό σου, Δίδυμε και η νέα σελήνη φέρνει την οικονομική ανακάλυψη που λαχταρούσες. Με την Αφροδίτη στον πρώτο Οίκο των Διδύμων, είναι σαν να είσαι μαγνήτης χρημάτων αυτή τη στιγμή! Μπορεί να προκύψει μέσω δουλειάς ή επένδυσης ή μπορεί να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να σε υποστηρίξουν με κάποιο τρόπο. Ίσως μια νέα ροή εσόδων έρθει μπροστά σου ή μπορεί να ανακαλύψεις ότι ένας παλιός πίνακας σου αξίζει μια περιουσία.

Σκορπιός

Είσαι έτοιμη να εξερευνήσεις νέες πνευματικές περιπέτειες, Σκορπιέ; Η νέα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σε βοηθά να ευθυγραμμιστείς με την προσωπική σου φιλοσοφία, ενώ παράλληλα ανοίγει τα μάτια σου σε προοπτικές που ίσως δεν είχες σκεφτεί πριν. Υπάρχει ένα στοιχείο πολιτισμικού σοκ εδώ, αλλά η ενέργεια του Καρκίνου θα βοηθήσει τον Σκορπιό να νιώσει σαν στο σπίτι του σε οποιοδήποτε νέο σενάριο εμπλέκεται, είτε πρόκειται για μια νέα ευκαιρία μάθησης είτε για μια περιπέτεια σε μια μακρινή χώρα.

Ιχθείς

Αυτή η νέα σελήνη πυροδοτεί τον τομέα του πάθους και της ευχαρίστησής σου, Ιχθύ. Έχει να κάνει με το να εστιάζεις σε πράγματα που σου δίνουν τη μεγαλύτερη χαρά και να αξιολογείς την ποιότητα των σχέσεών σου. Οι Ιχθείς πρέπει να είναι προσεκτικοί στο να παίζουν συναισθηματικά παιχνίδια με οποιονδήποτε σημαντικό άνθρωπο για αυτούς, αλλά εφόσον το κρατούν υπό έλεγχο, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα νέα φεγγάρια της χρονιάς για αυτούς.

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μια καλή στιγμή να εστιάσεις στο να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους και δημιουργικά χόμπι που σε βοηθούν να νιώθεις ασφάλεια και γαλήνη.