Αυτό είναι το πιο κρυφό στοιχείο του ζωδίου σου που δεν γνώριζες μέχρι τώρα

26.06.2022
Αυτό είναι το πιο κρυφό στοιχείο του ζωδίου σου που δεν γνώριζες μέχρι τώρα
Μπορεί να νομίζεις ότι γνωρίζεις πολλά για την αστρολογία, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι αυτό που ξέρεις είναι απλώς η επιφάνεια. Ο πλούτος των γνώσεων για το θέμα είναι πραγματικά άπειρος, καθιστώντας σε αιώνια μαθήτρια του αντικειμένου. Και αν σε ενδιαφέρει να μάθεις μερικά περίεργα στοιχεία για κάθε ζώδιο, έχεις έρθει στο σωστό μέρος! Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο κρυφό στοιχείο του ζωδίου σου που δεν γνώριζες μέχρι τώρα!

Κριός

Ο Κριός έχει συχνά τη φήμη του παρορμητικού και επιθετικού, σαν να ψάχνει πάντα για έναν καβγά! Και ενώ μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου την εικόνα ενός μεγάλου "τέρατος", επειδή είσαι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, είσαι επίσης το μωρό της ομάδας και βλέπεις την κάθε εμπειρία ως καινούργιο παιχνίδι.

Ταύρος

Το αρχέτυπο του Ταύρου συχνά περιορίζεται σε έναν επίμονο ταύρο που δεν μπορεί να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. Ωστόσο, είναι επίσης απίστευτα καλλιτεχνικός, χάρη στη σύνδεσή του με τις πέντε αισθήσεις: όραση, ακοή, γεύση, αφή και όσφρηση.

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς: Τα ζώδια του νερού και τα μυστικά τους

Δίδυμοι

Ίσως νομίζεις ότι οι Δίδυμοι είναι άκαρδοι και αναίσθητοι, χάρη στη φήμη τους ότι είναι υπερβολικά διανοούμενοι και υπερβολικά φοβικοί. Ωστόσο, οι Δίδυμοι έχουν αυτή την παρόρμηση να μάθουν από τα πάντα και από παντού. Θέλουν να ανταλλάξουν ιδέες.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θεωρούνται υπερβολικά κλαψιάρηδες με διαθέσεις που αλλάζουν στη στιγμή. Είναι ένα αστείο στερεότυπο, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ από πού προέρχεται; έχει να κάνει με το γεγονός ότι κυβερνώνται από το φεγγάρι το οποίο περνάει χρόνο σε κάθε ζώδιο σε πολύ γρήγορες φάσεις.

Λέων

Ίσως νομίζεις ότι οι Λέοντες είναι απλώς τύποι που αναζητούν την προσοχή, αλλά είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτό. Οι Λέοντες μπορούν να εκδηλώσουν και να χειραγωγήσουν τη δική τους πραγματικότητα. Αν και έχουν τη φήμη ότι πιστεύουν ότι είναι πιο λαμπεροί από όλους τους άλλους, η μυστική αλήθεια είναι ότι δεν είναι απλά αίσθηση αλλά βεβαιότητα.

Παρθένος

Ο Παρθένος εφαρμόζει τις γνώσεις του στην πραγματικότητα. Η μάθηση από την εμπειρία και η ενεργή ανάπτυξη είναι ο τρόπος του Παρθένου και κάνει πάντα την προσπάθεια να αλλάξει τον κόσμο με τις γνώσεις του.

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο καλή -ή όχι- είναι η σχέση σου με την υγεία

Ζυγός

Μπορεί να νομίζεις ότι οι Ζυγοί είναι πολύ ευαίσθητοι ή πολύ ρομαντικοί, αλλά αυτό το ζώδιο είναι επίσης διανοητικός πολεμιστής. Στην πραγματικότητα, το να γίνει δικηγόρος θα ήταν η τέλεια καριέρα για αυτό το ζώδιο του αέρα που κυβερνά η Αφροδίτη! Η χρήση της ευφυΐας του για να πολεμήσει για λογαριασμό του αδύναμου, είναι το αγαπημένο του πράγμα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι στην πραγματικότητα το ζώδιο που δίνει τέλος στα πράγματα. Ξέρει πότε κάτι χρειάζεται να τελειώσει για να ξεκινήσει κάτι νέο. Δεν μπορεί να λειτουργήσει κάθε σχέση. Δεν έχουν όλοι κατά βάθος το συμφέρον σου. Και ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που παίρνει τη μοίρα στα χέρια του και αποφασίζει να τελειώσει τα πράγματα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι πολύ πιο απότομος από όσο φαντάζεσαι! Οι Τοξότες προσπαθούν να έχουν μια βιβλιοθήκη σοφίας που μπορεί να προέλθει μόνο από την εμπειρία. Τείνουν να είναι ωμοί. Τείνουν να καλπάζουν από μέρος σε μέρος. Τους αρέσει να είναι οι «τα ξέρω όλα».

Αιγόκερως

Μπορεί να νομίζεις ότι οι Αιγόκεροι είναι απλώς βαρετοί εργασιομανείς που μπορεί να είναι αδίστακτοι σε θέσεις εξουσίας. Όμως, ο Αιγόκερως είναι ένα μυστικιστικό ζώδιο που του αρέσει να εργάζεται, του αρέσει να ονειρεύεται και να απολαμβάνει να εργάζεται σκληρά για να πετύχει αυτό που επιθυμεί η καρδιά του.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα διανοούμενοι και λογικοί στη σκέψη τους. Έχουν πολύ μεγάλη επίγνωση του τι συμβαίνει στον κόσμο, ίσως υπερβολικά. Στην πραγματικότητα, ένας Υδροχόος μπορεί να τυφλωθεί από τα ιδανικά του, ξεχνώντας να φροντίσει τα του οίκου του, στη διαδικασία να νοιάζεται τόσο πολύ για τον κόσμο.

Ιχθείς

Αν έχεις περάσει ποτέ χρόνο γύρω από έναν Ιχθύ, ξέρεις πόσο ονειροπαρμένος μπορεί να είναι! Όμως δεν το κάνει τυχαία. Όταν ο κόσμος γίνεται σκληρός, στον Ιχθύ αρέσει να ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο. Οι Ιχθείς καταλαβαίνουν πόσο προσωρινή και ατελείωτη μπορεί να είναι αυτή η ζωή, κάτι που τους κάνει να θέλουν να την εκτιμήσουν σε βαθύτερο επίπεδο. Και όταν χάνονται σε μια σκέψη δεν το κάνουν γιατί σε αγνοούν.