Τι θα φέρει το 2022 για τη σεξουαλική σου ζωή ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Β’)

10.01.2022
Τι θα φέρει το 2022 για τη σεξουαλική σου ζωή ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Β’)
Σε περίπτωση που η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη για τη σεξουαλική σου ζωή, σίγουρα ελπίζεις αυτό να αλλάξει με τη νέα χρονιά καθώς κάθε ζώδιο έχει κάτι να περιμένει με ανυπομονησία για το 2022. Το βέβαιο είναι ότι η γενική ενέργεια της χρονιάς θα είναι πιο αναζωογονητική από ότι το 2021. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 2022 θα έχουμε περισσότερους μεταβλητούς πλανήτες στον ουρανό, συμβάλλοντας στην απελευθέρωση από ορισμένους από τους περιορισμούς που είδαμε τόσο διαδεδομένους, το 2021. Ας δούμε λοιπόν πώς αυτή η ενέργεια θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο: Τι θα φέρει το 2022 για τη σεξουαλική σου ζωή ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

Ζυγός

Ο Άρης και ο κυρίαρχος πλανήτης σου η Αφροδίτη, θα εισέλθουν στη «ζώνη του σεξ» σου στις 6 Μαρτίου. Η Αφροδίτη περνάει καλά σε αυτόν τον Οίκο, που σημαίνει πολύ διασκέδαση και χαρά για εσένα. Με τον Άρη να είναι παρών, η εστίαση θα είναι διπλή σε σεξουαλικά θέματα. Η Αφροδίτη θα τριγυρνά όλο τον Μάρτιο, οπότε περίμενε αυτός ο μήνας να είναι πραγματικά συναρπαστικός για τη σεξουαλική σου ζωή.

Σκορπιός

Για εσένα Σκορπιέ, ο παθιασμένος Άρης μπαίνει στον Ταύρο και τον τομέα των σχέσεών σου, στις 5 Ιουλίου. Αν είσαι σε σχέση, περίμενε να κάνεις πολύ σεξ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν είσαι single και αναζητάς νέα σχέση, ο Άρης θα σου προσφέρει επίσης όρεξη να ερωτευτείς και να γοητεύσεις νέους πιθανούς συντρόφους. Ο Δίας θα περάσει επίσης από τον Οίκο του σεξ σου, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο και στη συνέχεια πάλι από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Συνολικά, το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για εσένα.

Τοξότης

Τοξοτίνα, θα ξεκινήσεις δυνατά το 2022 με τον Άρη στο ζώδιό σου, ενεργοποιώντας το πάθος και τη λίμπιντο σου. Μέχρι τις 24 Ιανουαρίου, θα πάνε όλα καλά στον τομέα του σεξ. Απόλαυσε αυτή την ενέργεια όσο διαρκεί. Ο Άρης θα γίνει ανάδρομος τον Οκτώβριο και αυτό θα συμβεί στη ζώνη της σχέσης σου. Η σεξουαλική σου ζωή εκείνη την περίοδο μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα και σε άλλες προτεραιότητες.

Αιγόκερως

Ο λάγνος Άρης μετακομίζει στο ζώδιό σου στις 24 Ιανουαρίου και θα ενισχύσει τη σεξουαλική σου ζωή για έξι εβδομάδες. Ο Άρης λέγεται ότι είναι δοξασμένος στον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά καλά τοποθετημένος εδώ και λειτουργεί στο βέλτιστο επίπεδο. Αυτή είναι μια στιγμή που είσαι φυσικά σε συγχρονισμό με τις πιο γήινες ορμές και τα πρωταρχικά ένστικτα. Οι πιθανότητες είναι ότι θα ευλογηθείς με ένα πραγματικά καλό σεξ κατά τη χειρότερη περίοδο του χειμώνα.

Υδροχόος

Για εσένα Υδροχόε, ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών, θα είναι στο ζώδιό σου όλο το χρόνο, κάτι που μπορεί να περιορίσει τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διασκέδαση. Ωστόσο, υπάρχει μια ημερομηνία που πρέπει να προσέξεις. Στις 6 Μαρτίου, ο Άρης θα συναντήσει την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σε μηδέν μοίρες κάτι που σημαίνει ότι θα έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Οποιεσδήποτε νέες επιθυμίες γεννιούνται αυτήν την περίοδο έχουν πολύ καλές πιθανότητες να εκπληρωθούν.

Ιχθείς

Τυχερέ Ιχθύ θα έχεις μια υπέροχη χρονιά το 2022. Θα έχεις τον Μεγάλο Ευεργέτη, τον Δία, στο ζώδιό σου για το μεγαλύτερο μέρος του έτους. Θα βρεθεί από κοινού με τον Ποσειδώνα, τον άλλο κυρίαρχο πλανήτη σου, οπότε ο ουρανός είναι το όριο για εσένα. Η 12η Απριλίου είναι η μέρα που συναντιούνται στο ίδιο ακριβώς σημείο στον ουρανό. Πάρε μια μέρα άδεια από τη δουλειά για να περάσεις ονειρεμένες στιγμές με τον σύντροφο σου.