Τα 3 ζώδια για τα οποία το 2022 δεν επιφυλάσσει μια καινούργια σχέση

11.01.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία το 2022 δεν επιφυλάσσει μια καινούργια σχέση
Η μοναχικότητα μπορεί να είναι ευλογία και κατάρα. Και ανάλογα με το τι σου δίνει δύναμη, οι προβλέψεις των άστρων για τα ζώδια που δεν θα βρουν καινούργια σχέση το 2022, μπορεί να είναι δυσάρεστες πληροφορίες ή ευπρόσδεκτα νέα. Με βάση έναν αριθμό παραγόντων (που περιλαμβάνουν απολύτως τις τοποθετήσεις σου στην αστρολογία), το να είσαι single είναι κάτι που έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση σε κάθε περίσταση. Σύμφωνα με την αστρολογία αυτά τα 3 ζώδια ξεκινούν τη νέα χρονιά ως single και το πιθανότερο είναι να παραμείνουν σε αυτήν την κατάσταση για τους επόμενους 12 μήνες. Ε, και; Θα αναρωτηθεί κανείς. Αυτό αφορά τον καθένα ξεχωριστά και δεν θα αναλυθεί σε αυτό το κείμενο, όπου θα μείνουμε, απλά, στην πρώτη πληροφορία για κάθε ενδιαφερόμενο!

Δίδυμοι

Διδυμάκι, είσαι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να μείνεις single το 2022. Ο φετινός αστρολογικός καιρός δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για να ανθίσουν οι ρομαντικές σχέσεις για εσένα, ειδικά στην αρχή του έτους. Αν ήθελες να ερωτευτείς, η πρόγνωση είναι δυσοίωνη αλλά αν ελπίζεις να μείνεις single, το 2022 είναι μια καλή χρονιά για να το κάνεις!

Ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, που είναι καλό για σένα καθώς χρειάζονται να γίνουν πολλά για να νιώσεις πραγματικά μόνη. Και χάρη στον κοινωνικό σου χαρακτήρα, είναι δύσκολο για εσένα να μην κάνεις φίλους και να μην δημιουργήσεις νέες φιλικές σχέσεις. Φέτος, εστίασε στη στήριξη αυτών των πλατωνικών σχέσεων και στη δημιουργία ενός συστήματος υποστήριξης που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει πραγματικά.

Λέων

Όπως και ο φίλος σου ο Δίδυμος, το 2022 δεν είναι η χρονιά σου για σχέσεις, Λιονταρίνα. Τα αστέρια γράφουν «single» στον νυχτερινό ουρανό. Με πολλαπλούς ανάδρομους που δημιουργούν δυσάρεστες γωνίες στον γενέθλιο Ήλιο σου, το 2022 θα κάνει τον ρομαντισμό δύσκολο εγχείρημα.

Εάν είσαι ο τύπος του Λέοντα που ευδοκιμεί στην ανεξαρτησία, θα ενθουσιαστείς! Αλλά αν είσαι επιρρεπής στην συνεξάρτηση, ίσως αυτή είναι η χρονιά που ξεμπερδεύεις από αυτό το μοτίβο. Σκέψου να εστιάσεις σε προσπάθειες που σχετίζονται με την καριέρα ή σε μια πνευματική πρακτική που απαιτεί ενδοσκόπηση.

Κριός

Δεν φταις εσύ, Κριέ, φταίνε τα αστέρια… Το 2022 είναι δύσκολο για σένα γενικά. Είσαι στη σειρά για να αντιμετωπίσεις αρκετούς πονοκεφάλους λόγω του τρόπου με τον οποίο οι πλανήτες έχουν γωνία προς το ζώδιο του Ήλιου σου και η ερωτική σου ζωή περιλαμβάνεται σε αυτούς τους πονοκεφάλους.

Αν και είναι πιθανό να έχεις ακόμα μια χρονιά πλουτισμού, μην περιμένεις να βρεις ακόμα το τέλειο άτομο για εσένα. Το 2022 μπορεί να ξεκινήσει ως μια αστρολογική καταιγίδα, αλλά με λίγη υπομονή (που συνήθως δεν είναι το δυνατό σου σημείο), οι ερωτικές σου προοπτικές θα ενισχυθούν προς το τέλος του έτους.