Τα 3 ζώδια τα οποία είναι πιθανόν να δεχτούν πρόταση γάμου μέσα στο 2022

12.01.2022
Τα 3 ζώδια τα οποία είναι πιθανόν να δεχτούν πρόταση γάμου μέσα στο 2022
Για όσες αναμένετε τη μεγάλη πρόταση, αυτή μπορεί να είναι η χρονιά σας. Η αστρολογία έχει την απάντηση της για το εάν αυτή τη χρονιά θα πάρεις το πολυπόθητο δαχτυλίδι και σύμφωνα με τα άστρα, υπάρχουν 3 ζώδια τα οποία είναι πιο πιθανόν να δεχτούν πρόταση γάμου μέσα στο 2022!

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτή η χρονιά είναι γεμάτη προκλήσεις για εσένα, οπότε υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να δεχτείς πρόταση γάμου. Αν και δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι ο ένας και μοναδικός θα ξεφυτρώσει από το πουθενά αν είσαι single, υπάρχει στον ορίζοντα μια ευκαιρία να ανεβάσεις την τρέχουσα σχέση σου στο επόμενο επίπεδο, αν είναι η κατάλληλη στιγμή για τους δύο σας.

Αξιοποίησε την αίσθηση άνεσης και δύναμης που προέρχεται από τον Κρόνο που σταθεροποιεί τις επιλογές της ζωής σου. Επίλεξε να είσαι ευάλωτη με τον σύντροφό σου, Υδροχόε, καθώς λίγη γλυκύτητα ταιριάζει πολύ με το ζώδιό σου.

Τοξότης

Παρόλο που είσαι το άγριο παιδί του ζωδιακού κύκλου, Τοξοτίνα, είναι πολύ πιθανό να κάνεις το μεγάλο βήμα στη σχέση σου. Υπάρχουν μερικά καλά vibes που έρχονται από τον Κρόνο, τα οποία θα σου δώσουν τη δύναμη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις για τη δέσμευση (αν είναι για το καλό σου).

Μην νομίζεις ότι η πρότασή γάμου θα είναι βαρετή και παραδοσιακή. Μπορεί να ξεκινήσει είτε από τον σύντροφο σου είτε από σένα, όπου και όπως ταιριάζει καλύτερα στη σχέση σας.

Ζυγός

Ειλικρινά, Ζυγέ, αυτή η χρονιά είναι γεμάτη δυσκολίες για εσένα, αλλά υπάρχει περίπτωση είτε να σου κάνουν πρόταση γάμου είτε να είσαι εσύ αυτή που θα προτείνει το μεγάλο βήμα. Ενώ μερικοί από τους πλανήτες είναι ευθυγραμμισμένοι εναντίον σου, μπορείς να βιώσεις λίγη από την καθοδηγητική δύναμη του Κρόνου αφού είναι σε όψη τριγώνου με το ζώδιό σου για όλη τη χρονιά.

Εάν πραγματικά νιώθεις ότι η σχέση σου είναι η ιδανική για σένα, τότε το 2022 μπορεί απλώς να το αφήσεις να συμβεί. Να θυμάσαι ότι η πρόταση σου δεν χρειάζεται να είναι τέλεια και να μπορεί να ανέβει στο Instagram, για να είναι επιτυχημένος ο γάμος σου!