Τι θα φέρει το 2022 για τη σεξουαλική σου ζωή ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

09.01.2022
Τι θα φέρει το 2022 για τη σεξουαλική σου ζωή ανάλογα με το ζώδιο σου (Μέρος Α’)
Eίπαμε αντίο στο 2021 και είμαστε ήδη στις πρώτες μέρες του 2022. Τώρα που καταφέραμε να ξεπεράσουμε τη χρονιά, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την επόμενη με γοργούς ρυθμούς — κυριολεκτικά. Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα να δούμε το ωροσκόπιο της σεξουαλικής μας ζωής για το 2022 γιατί, αστρολογικά, συμβαίνουν πολλά το νέο έτος και για πολλά ζώδια, οι προβλέψεις φαίνονται δυσοίωνες.

Κριός

Κριαράκι, θα βιώσεις μια μεγάλη ώθηση τύχης και ενέργειας από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Ο Δίας θα μετακινηθεί για λίγο στο ζώδιό σου και αυτή η όψη ευνοεί την ανάληψη κινδύνων. Ο κυβερνήτης σου Άρης γίνεται ανάδρομος στους αέρινους Διδύμους τον Οκτώβριο, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι θα αισθάνεσαι λίγο κουρασμένη εκείνη την περίοδο. Μπορεί να έχεις νιώσει παρόμοια ενέργεια το 2020, καθώς αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Άρης έγινε ανάδρομος. Το θετικό είναι ότι οι πρώτοι εννέα μήνες του 2022 θα είναι ομαλοί για τη σεξουαλική σου ζωή.

Μεσογειακή διατροφή: Οι λόγοι για τους οποίους διακρίθηκε ως η κορυφαία δίαιτα ακόμη μία φορά

Ταύρος

Οι Ταύροι θα ξεκινήσουν τη χρονιά με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη πλανήτη τους, να κινείται ανάδρομα στον ουρανό. Έτσι, δεν θα είναι η καλύτερη στιγμή για να αναζητήσουν νέους σεξουαλικούς συντρόφους. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή να σκεφτούν πώς πραγματικά θέλουν να είναι η ερωτική και η σεξουαλική τους ζωή τον επόμενο χρόνο. Η Αφροδίτη είναι πολύ κοντά στον Πλούτωνα στον ουρανό για τους πρώτους μήνες του έτους, προσφέροντας άμεσες απαντήσεις σε βαθύτερα ερωτήματα γύρω από τη σεξουαλικότητα.

Δίδυμοι

Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να ξεκινήσει λίγο αργά για εσένα, Διδυμάκι. Ωστόσο, η 22α Ιουνίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου τριών εβδομάδων όπου η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η ενέργεια θα κάνει το σεξ, την επιθυμία και την αγάπη να επικεντρωθούν σε μεγάλο βαθμό σε εσένα. Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά το πάθος και το σεξ, θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου τον Οκτώβριο. Αυτή θα είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα για να ικανοποιήσεις τις βαθιές επιθυμίες σου.

Καρκίνος

Ο νέος χρόνος θα φέρει καλή ενέργεια για εσένα όσον αφορά το σεξ, Καρκινάκι. Ωστόσο, μπορεί να είσαι πολύ απασχολημένη με τη δική σου προσωπική ανάπτυξη, καθώς ο Δίας θα ενεργοποιήσει τον Οίκο της υψηλής εκπαίδευσης. Παρόλο που θα είσαι πολύ πιο επικεντρωμένη στον εαυτό σου, αυτό δεν σημαίνει ότι η σεξουαλική σου ζωή θα είναι βαρετή. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος φαίνονται ιδιαίτερα πικάντικοι για εσένα, με τις 7 Αυγούστου να είναι μια επιπλέον τυχερή μέρα.

Ποια είναι τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν το 2022

Λέων

Η άνοιξη θα είναι η εποχή σου, Λιονταρίνα. Η 6η Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας διέλευσης έξι εβδομάδων του Άρη που θερμαίνει τον τομέα των σχέσεών σου και η Αφροδίτη θα κάνει επίσης την εμφάνισή της για μερικές εβδομάδες. Ο Άρης όταν συναντά την Αφροδίτη στον ουρανό, θεωρείται ως η τοποθέτηση του «φλογερού εραστή», οπότε προετοιμάσου για σεξουαλική ορμή σε υψηλά επίπεδα.

Παρθένος

Για εσένα γήινη Παρθένε, η σεξουαλική σου ζωή έχει ξυπνήσει από την πρώτη μέρα του χρόνου και θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο. Ο γενναιόδωρος Δίας θα ενεργοποιήσει τη ζώνη των σχέσεών σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο Δίας έχει να κάνει με την επέκταση, τη διασκέδαση και τη μεγαλύτερη ενέργεια, οπότε διάλεξε εσύ πού θέλεις να επεκτείνεις τη σεξουαλική σου ζωή.