Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να πέσουν θύματα απιστίας μέσα στο 2022

08.01.2022
Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να πέσουν θύματα απιστίας μέσα στο 2022
To 2022 είναι εδώ και ακριβώς όπως τα ηλιακά μας ζώδια και οι αστρολογικοί χάρτες μας, δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να είναι άπιστοι, οι διερχόμενοι πλανήτες μπορούν να μας δείξουν ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να πέσουν θύματα απιστίας. Και τα παρακάτω 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να πέσουν θύματα απιστίας το 2022. Δεν είναι και τα πιο ευχάριστα νέα, αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν!

Ζυγός

Ζυγέ, αυτό μάλλον μοιάζει σαν να ρίχνεις αλάτι στην πληγή, αφού ήδη κοιτάς ένα δύσκολο 2022, υπάρχει και μια αξιοπρεπής πιθανότητα να σε απατήσουν σε αυτή τη χρονιά. Να ξέρεις ότι αυτό ΔΕΝ είναι δικό σου λάθος και ότι μπορείς να ανακάμψεις μετά από αυτό.

Αν και η κανονική σου αντίδραση σε ένα γεγονός με τόσο συναισθηματική φόρτιση είναι να σωπάσεις και να υποδυθείς ένα χαρούμενο πρόσωπο, επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει τα συναισθήματά σου. Διαφορετικά, θα εμφανιστούν όταν δεν τα περιμένεις. Όταν αντιμετωπίζεις τον εν λόγω άπιστο, μη διστάσεις να εκφράσεις ότι σου έχει φερθεί άσχημα και αποστασιοποιήσου εμφατικά από το άτομο που σε αδίκησε.

Κριός

Κριέ, το 2022 είναι δύσκολο, αλλά εσύ είσαι πιο σκληρή - είσαι η πολεμίστρια του ζωδιακού κύκλου! Η αγάπη δεν έρχεται πάντα εύκολα σε εσένα, καθώς συχνά επικεντρώνεσαι στο να επιταχύνεις την καριέρα σου και να αλλάξεις τον κόσμο, από το να δώσεις σε κάποιον άλλο ένα κομμάτι από την καρδιά σου.

Ωστόσο, όταν έχεις δώσει σε κάποιον άλλον την αγάπη σου και σου φέρεται άσχημα, το ένστικτό σου είναι να φρικάρεις. Μπορείς να παραμείνεις ήρεμη και συγκεντρωμένη όταν μαζεύεις τα πράγματα και φεύγεις από κάποιον; Αντί να προσπαθείς να αδικήσεις τον άλλον ως αντίποινα, βρες τη βαθύτερη εσωτερική σου σοφία και ανάπνευσε. Ο πόνος θα περάσει με τον καιρό.

Παρθένος

Παρθένε, αυτό είναι πραγματικά χάλια, γιατί είσαι έτοιμη να έχεις μια υπέροχη χρονιά. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα οποιαδήποτε σχέση και αν κάνεις το φθινόπωρο, να πάει στραβά. Είναι αξιοθαύμαστη η οργανωμένη φύση σου, Παρθένε, αλλά οι τεράστιες αλλαγές και οι εκπλήξεις, συχνά σε βάζουν σε σύγχυση.

Καθώς υπάρχει πιθανότητα παραβίασης της ρομαντικής εμπιστοσύνης, μπορείς (χωρίς να είσαι πολύ επιφυλακτική) να αναπτύξεις μια υγιή ανθεκτικότητα σε περίπτωση που το νέο σου φλερτ δεν πάει όπως θέλεις; Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά, αλλά πρέπει να προετοιμαστείς προσεκτικά για το χειρότερο, μόνο σε περίπτωση που σου συμβεί κάτι αναπάντεχο.