Ποια ζευγάρια ζωδίων κάνουν παιδιά με ξεχωριστές προσωπικότητες

21.10.2021
Ποια ζευγάρια ζωδίων κάνουν παιδιά με ξεχωριστές προσωπικότητες
Από τότε που σκέφτομασταν ότι θα κάνουμε παιδιά, πολλές αναρωτιόμασταν πώς θα είναι αυτά, τόσο εμφανισιακά όσο και ως προς τον χαρακτήρα. Η γενετική της μητέρας και του πατέρα παίζουν, φυσικά, τεράστιο ρόλο αλλά και η αστρολογία μπορεί επίσης να παίξει κάποιον στη διαμόρφωση της προσωπικότητας. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι πιο συμβατά από άλλα και ορισμένα ζώδια αποτελούν έναν καλό συνδυασμό γονέων σε σχέση με άλλα.

Κριός και Τοξότης

Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς έχουν εκρηκτική ενέργεια που δημιουργεί μια πολύ παθιασμένη σχέση. Εάν αυτή η σπίθα μεταξύ των δύο μετατραπεί σε μια μακροχρόνια δέσμευση, ο Κριός και ο Τοξότης θα ζήσουν μια συναρπαστική ζωή μαζί. Αυτό το ζευγάρι που αναζητά τη συγκίνηση, θα κάνει αξιολάτρευτα και περιπετειώδη παιδιά.

Τα παιδιά τους θα έχουν αυτοπεποίθηση και είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, όπως και οι γονείς τους! Θα είναι μια οικογένεια που αγαπά τη φύση και ο Κριός και ο Τοξότης θα διδάξουν στα μικρά τους, τις ομορφιές όλου του κόσμου.

Μαμά και κόρη: Μπορούν να είναι κολλητές φίλες; Πόσο καλό είναι τελικά;

Ταύρος και Ζυγός

Ο Ταύρος και ο Ζυγός φαίνονται καλά μαζί. Έχουν μεγάλη αίσθηση του στυλ και θα μεταδώσουν την αγάπη τους για τη μόδα στα παιδιά τους.

Αυτό το ζευγάρι θα έχει πάντα τα καλύτερα ντυμένα μωρά! Φαντάσου τους χαριτωμένους φιόγκους, τα κομψά παπούτσια και τα αξιολάτρευτα ρούχα, με τα οποία θα ντύνει τα παιδιά του αυτό το ζευγάρι. Το παιδί του Ταύρου και του Ζυγού θα φαίνεται όμορφο από πάνω μέχρι κάτω, γιατί και οι δύο θέλουν μόνο το καλύτερο για το μωρό τους.

5 περιπτώσεις όπου θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά του παιδιού σου

Καρκίνος και Κριός

Ο Καρκίνος και ο Κριός έχουν καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και μεγάλα όνειρα. Θα μεγαλώσουν όμορφα παιδιά με ελεύθερα, χαρούμενα πνεύματα. Ένα παιδί που έχει γονείς Καρκίνο και Κριό θα διδάσκεται πάντα ότι ο ουρανός είναι το όριο.

Τα παιδιά τους θα πετύχουν σπουδαία πράγματα και θα κάνουν πάντα τους γονείς τους περήφανους! Λόγω των καλών επικοινωνιακών δεξιοτήτων τους, ο Καρκίνος και ο Κριός θα έχουν μια καλή οικογενειακή ζωή με πολύ λίγους τσακωμούς.

Παρθένος και Αιγόκερως

Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως δουλεύουν σκληρά και κάνουν τα πάντα μαζί. Θα μεταδώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά στα παιδιά τους. Τα παιδιά του Παρθένου και του Αιγόκερω θα είναι πολύ έξυπνα και θα ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση.

Τα παιδιά τους θα βαδίσουν προς την επιτυχία γιατί θα είναι έξυπνα, εργατικά και όμορφα μέσα και έξω!

Κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με το παιδί σου; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Ζυγός και Παρθένος

Ο Ζυγός αναδεικνύει την εξωστρεφή πλευρά του συνήθως ντροπαλού Παρθένου. Όταν αποφασίσουν να κάνουν παιδιά, τα παιδιά τους θα μιλούν καλά και θα είναι φιλικά. Τα παιδιά του Ζυγού και του Παρθένου θα συνηθίσουν γρήγορα τη μεγάλη ομάδα των φίλων των γονιών τους και θα τους αρέσει να βρίσκονται κοντά τους.

Τα κοινωνικά τους παιδιά θα αναπτύξουν γρήγορα τη δική τους αγαπημένη ομάδα φίλων και θα γίνουν γνωστά ως τα πιο δημοφιλή παιδιά στο σχολείο.