Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου

20.10.2021
Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου
Ο ζωδιακός κύκλος θα βρεθεί σε μια αναταραχή με την πανσέληνο του Οκτωβρίου, που ανεβαίνει στον ουρανό στις 20 Οκτωβρίου στο τολμηρό ζώδιο του Κριού. Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται σαν να χαλαρώνουν στο σύμπαν με τέσσερις τεράστιους πλανήτες να σταματούν την ανάδρομη πορεία τους στο τέλος της περιόδου του Ζυγού, αλλά η πανσέληνος θα αναζωπυρώσει την κατάσταση καθώς κινείται στο ζώδιο της φωτιάς, τον Κριό. Και αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τα οποία η πανσέληνος του Οκτωβρίου 2021 θα επηρεάσει λιγότερο, θα νιώσεις το λιγότερο ατρόμητη.

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Δίδυμοι

Τα πράγματα φαίνονται αρκετά ελπιδοφόρα στην κοινωνική σου ζωή, Διδυμάκι, κάτι που είναι πολύ καλό, δεδομένου ότι οι φιλίες σου σημαίνουν πολλά για εσένα. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια δυνατότητα για τους Διδύμους να βρουν μια ώθηση δημιουργικής έμπνευσης απλά παρακολουθώντας τις ατυχίες που υποφέρουν οι άλλοι κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Όσο συνεχίζεις να το παίζεις μεσολαβητής και να είσαι η φίλη που χρειάζονται οι φίλοι σου, αυτή η πανσέληνος θα είναι ομαλή.

Τοξότης

Ευτυχώς, Τοξότη, βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού μιας δημιουργικής αφθονίας κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Αυτή η ενέργεια είναι σαν να κυνηγάς την ευδαιμονία και να εξερευνείς αυτό που σου φέρνει ευχαρίστηση. Δεδομένου ότι ο Κριός και ο Τοξότης παίζουν όμορφα μαζί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Τοξότης να βρει μια ανανεωμένη αίσθηση δημιουργικότητας, πάθους και ίσως ακόμη και ένα νέο ειδύλλιο που θα πραγματοποιηθεί. Εκμεταλλεύσου αυτήν την αύξηση της αυτοπεποίθησης και πέρασε αυτήν την πανσέληνο κάνοντας τέχνες και χειροτεχνίες.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στον Κριό σε εμπνέει να πεις την αλήθεια σου, Υδροχόε, ειδικά τώρα που ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, δεν είναι πια ανάδρομος. Ενθαρρύνεσαι με φυσικό τρόπο από έξυπνες και τολμηρές ιδέες και θα βρεις ευκολότερο να εκφράσεις την αντισυμβατικότητά σου κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου.