Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο | αστρολογια , θεματα | womenonly.gr | Αστρολογία
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ / ΘΕΜΑΤΑ
7:56
19/10

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες της περιόδου του Ζυγού και αν έχεις παρατηρήσει μεγάλη παθητική επιθετικότητα στον αέρα, τότε ενδέχεται να βιώσεις μια σημαντική εμπειρία κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Οκτωβρίου. Αυτό συμβαίνει γιατί στις 20 Οκτωβρίου, οι δονήσεις θα γίνουν εντελώς εριστικές καθώς το φεγγάρι κινείται στο τολμηρό ζώδιο του Κριού. Αυτή η ουράνια ενέργεια ωθεί τα ζώδια να διοχετεύσουν το εσωτερικό τους τολμηρό ρίσκο και να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους στη ζωή. Τρομάζεις; Θα έπρεπε, ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου του 2021.

Κριός

Φρόντισε τον εαυτό σου, Κριέ, γιατί σε επηρεάζει η πανσέληνος με πολλούς τρόπους, ειδικά όταν πρόκειται για το πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Παλεύεις με τη χλιαρότητα της ενέργειας του Ζυγού, η οποία θέλει να επιβραδύνει και να κάνει συμβιβασμούς και μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένη. Ίσως θελήσεις να μείνεις σε εσωτερικούς χώρους και να αντιμετωπίσεις τις απογοητεύσεις σου προσεκτικά με το διαλογισμό και την καταγραφή ημερολογίου.

Ζυγός

Ζυγέ, θα πας σώμα με σώμα με το αδελφό ζώδιο σου, τον Κριό και θα αναγκαστείς να συγκεντρωθείς σε μερικές από τις μάχες σου, καθώς σχετίζονται με τις συνεργασίες σου. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, επικεντρώσου σε εσένα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να σκεφτείς τις δικές σου ανάγκες και αποφάσισε αν αξίζουν πραγματικά οι συμβιβασμοί που κάνεις για να κρατήσεις τους φίλους σου ευχαριστημένους.

Αιγόκερως

Τα πράγματα φαίνονται δύσκολα στη ζωή σου στο σπίτι, Αιγοκερίνα. Η δουλειά είναι πραγματικά σημαντική για εσένα και κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού καταβάλλεις ειλικρινή προσπάθεια για να διατηρήσεις την αρμονία, αλλά το βρίσκεις βαρύ για να το κάνεις. Είναι εντάξει να αφιερώσεις μια προσωπική μέρα για ποιοτικό χρόνο. Χρησιμοποίησε αυτό το φρεσκάρισμα ως δικαιολογία για να διακοσμήσεις και να τακτοποιήσεις το σπίτι και απόλαυσε μαγικές στιγμές μόνη σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ