Μπήκαμε στον Σκορπιό: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτή την περίοδο

26.10.2021
Μπήκαμε στον Σκορπιό: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτή την περίοδο
Μία από τις πιο πολυσυζητημένες ζωδιακές περιόδους του χρόνου είναι εδώ και σίγουρα δεν είναι από αυτές που θα περάσουν απαρατήρητες, επειδή η ενέργεια του Σκορπιού τραβάει πάντα την προσοχή. Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο του Ζυγού (λόγω του ανάδρομου Ερμή), προχωράμε επιτέλους σε μια βαθύτερη, πιο συναισθηματικά έντονη φάση, χάρη στην περίοδο του Σκορπιού που ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου. Αν και πολλά από τα ζώδια μπορεί να μην λειτουργούν καλά με αυτή την ενέργεια, τα 3 παρακάτω ζώδια θα το κάνουν.

Ταύρος

Καθώς είσαι το αδελφό ζώδιο του Σκορπιού, η σταθερή σου ενέργεια θα ενισχυθεί αυτή τη περίοδο και η υδάτινη φύση του Σκορπιού θα συμπληρώσει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σου, αυτή είναι μια στιγμή που θα εστιάσεις μεγάλο μέρος της προσοχής σου στις σχέσεις σου και η εποχή του Σκορπιού θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις βαθύτερους δεσμούς.

Ποια είναι τα 4 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

Καρκίνος

Καθώς είσαι ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός δεν σε φοβίζει όπως τα άλλα ζώδια. Στην πραγματικότητα, έχεις την τάση να περνάς καλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Καθώς ο ήλιος διασχίζει τον πέμπτο Οίκο του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της αυτοέκφρασης σου, θα αισθάνεσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις την περίπλοκη συναισθηματική δυναμική οποιωνδήποτε νέων πιθανών ερωτικών ενδιαφερόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς και να μπορείς να διοχετεύσεις αυτήν την ενέργεια δημιουργικά.

Ποια είναι τα 3 πιο κακότροπα ζώδια

Σκορπιός

Αυτή είναι η ώρα σου να λάμψεις, Σκορπιέ, οπότε φρόντισε να τα απορροφήσεις όλα. Η συναισθηματικά έντονη φύση σου υποστηρίζεται πλήρως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και είναι από τις σπάνιες φορές που νιώθεις τόσο πολύ ο εαυτός σου. Όλοι παίρνουν μια γεύση από την ενέργεια που γνωρίζεις πολύ καλά, επομένως δεν θα χρειαστεί να εξηγήσεις πολύ αυτό που αισθάνεσαι ή να αισθανθείς παρεξηγημένη. Ο ήλιος που διασχίζει τον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου.