Περί απιστίας ο λόγος: Τα 3 ζώδια για τα οποία δεν μπορεί να είσαι σίγουρη

24.10.2021
Περί απιστίας ο λόγος: Τα 3 ζώδια για τα οποία δεν μπορεί να είσαι σίγουρη
Η εμπιστοσύνη είναι το πιο ουσιαστικό συστατικό για την επιτυχία κάθε σχέσης, ιδιαίτερα εκείνων των σχέσεων που έχουν σεξουαλικό ή/και ρομαντικό χαρακτήρα. Όταν αυτή η εμπιστοσύνη κλονιστεί με οποιαδήποτε ιδιότητα, τα προβλήματα αρχίζουν πολύ γρήγορα και οι καρδιές μπορεί να ραγίσουν. Ενώ όλοι θα θέλαμε να δώσουμε στους συντρόφους μας το τεκμήριο της αθωότητας, ανεξάρτητα από το αστρολογικό ζώδιο, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι τα τρία παρακάτω ζώδια είναι πιο πιθανό να απατήσουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είσαι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να απατήσει. Έχεις μερικές απίστευτες ιδιότητες καθώς ο δυναμισμός, το χάρισμα και η φύση σου που είναι προσανατολισμένη στην καριέρα, είναι ασύγκριτες ως ζώδιο. Ωστόσο, δεν είσαι η καλύτερη στις αφοσιωμένες ρομαντικές σχέσεις.

Είσαι ο τύπος του ατόμου που όταν κάνει λάθος μια φορά σε μια σχέση, ορκίζεται να μην δεσμευτεί ποτέ ξανά. Το να εντοπίσει και να επουλώσει τραύματα από το παρελθόν είναι ουσιαστικής σημασίας. Αντιμετώπισε τους άλλους όπως θα θέλες να σε αντιμετωπίσουν σε μια σχέση: με τρυφερότητα, αγάπη και δέσμευση.

Είναι απιστία το φλερτ;

Δίδυμοι

Διδυμάκι, έχεις τη φήμη ότι είσαι αναξιόπιστη… και αυτό δεν είναι εντελώς αδικαιολόγητο. Το ζώδιό σου αντιπροσωπεύει τη διπλή φύση σου. Είναι εύκολο για εσένα να ζήσεις μια διπλή ζωή τόσο με πολύ άνετο όσο και με πολύ σκοτεινό τρόπο, καθώς είσαι ο τύπος που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλές κοινωνικές ομάδες, αλλά και ο τύπος που μπορεί να δημιουργήσει κρυφά δύο οικογένειες.

Καθιέρωσε υγιή όρια σχέσεων με τον σύντροφό σου και χρησιμοποίησε τις μαγικές σου δυνάμεις για το καλό, όχι για το κακό.

12 πράγματα σε μια σχέση που ίσως κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από την απιστία

Υδροχόος

Υδροχόε, είναι στη φύση σου να είσαι αδιάφορη και ιδιότροπη. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αρκεί να έχεις εποικοδομητικές διεξόδους για την προσωπικότητά σου. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είσαι τόσο συναισθηματικά απόμακρη που απλά δεν σε ενδιαφέρει τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους.

Εσύ και ο Αιγόκερως κουβαλάτε αυτό το βάρος με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, είσαι ακόμη πιο συναισθηματικά απομακρυσμένη από τον Αιγόκερω αφού είσαι ζώδιο του αέρα. Καλό είναι να ελέγχεις την πραγματικότητα σε τακτική βάση για να βεβαιώνεσαι ότι τιμάς τις σχέσεις σου. Και εξασκήσου στη στενή ακρόαση!