Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή κάθε ζωδίου (Μέρος Β’)

24.10.2020
Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή κάθε ζωδίου (Μέρος Β’)
Ο Ερμής είναι ανάδρομος και θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του μέσω του έντονου ζωδίου του νερού, του Σκορπιού, το οποίο είναι γνωστό ότι είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Και τελικά θα βυθιστεί στο κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο των συνεργασιών και έτσι μπορούμε να περιμένουμε από τις πιο συναισθηματικές σχέσεις μας να γίνουν καυτές και να υποφέρουν από κάποια ανάδρομη σύγχυση. Επιπλέον, εκτός του Ερμή είναι ανάδρομος και ο Άρης Δες παρακάτω πώς ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου τη σεξουαλική σου ζωή, με βάση το ζώδιο σου, σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle. Έχουμε δει ήδη την πρώτη εξάδα του ζωδιακού και πάμε για τη δεύτερη στη συνέχεια...

Ζυγός

Συνδέεσαι βαθιά με τα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύτιμη, Ζυγέ, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να διασφαλίσεις ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες σου. Θυμήσου, ένας καλός σύντροφος στην κρεβατοκάμαρα είναι κάποιος που σέβεται τις επιθυμίες σου και δίνει προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σου και όχι κάποιος που σε καλοπιάνει με φανταχτερά δώρα και ακριβά δείπνα.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιό σου, Σκορπίνα, περίμενε να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που νόμιζες ότι είναι θαμμένα, κάτι που θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή ξανά με παλιές σχέσεις. Εάν πρέπει να κάνεις ένα ταξίδι μνήμης, κάνε το μέσω φαντασιώσεων πριν προσεγγίσεις στην πραγματικότητα τον πρώην σου. Μόλις η ανάδρομη πορεία τελειώσει, μπορεί να διαπιστώσεις ότι έχεις αφήσει αυτήν την αγάπη πίσω για κάποιον λόγο και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές σέξι νέες προοπτικές που σε περιμένουν στο μέλλον.

Τοξότης

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε εμπνέει για να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνη σου, η σεξουαλική σου ζωή δεν χρειάζεται να είναι σε παύση. Με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον Οίκο της απόλαυσης και του ρομαντισμού, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι μια υπέροχη στιγμή για να εξερευνήσεις τις πιο ερωτικές φαντασιώσεις σου. Ακόμα κι αν ο εγκέφαλός σου βρίσκεται σε ανάδρομη ομίχλη, ορισμένα παθιασμένα φλερτ μπορούν να σε βοηθήσουν να παραμείνεις στη γη και να μην πετάς στα σύννεφα.

Αιγόκερως

Κράτησε ανοιχτό το μυαλό σου όταν πρόκειται για μια πιθανή κατάσταση friends-with-benefits, που προκύπτει με κάποιον που δεν περίμενες. Αν και δεν είναι απαραίτητο να μετατραπεί σε κάτι μακροπρόθεσμο ακόμα και αν επικοινωνείτε ανοιχτά, εσύ μπορείς να το κάνεις να λειτουργεί και να έχεις κάποια σέξι ανάδρομη διασκέδαση.

Υδροχόος

Η επαγγελματική σου ζωή είναι σε αναβρασμό αυτή τη στιγμή, οπότε να είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή με τον σύντροφό σου σχετικά με το άγχος της σταδιοδρομίας σου και βεβαιώσου ότι βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα. Αν καταφέρεις και βρεις λίγο αισθησιακό χρόνο, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσεις το μυαλό σου από το επαγγελματικό άγχος κατά τη διάρκεια αυτής της έντονης περιόδου.

Ιχθείς

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Οίκο της περιπέτειας σου, βγες έξω από το καβούκι σου και σκέψου μερικούς από τους πιο πειραματικούς τρόπους με τους οποίους έχεις φέρει ενθουσιασμό στη σεξουαλική σου ζωή στο παρελθόν. Δοκίμασε μερικές νέες στάσεις ή άλλαξε τη ρουτίνα σου με τον σύντροφό σου για να διαλύσεις τη μονοτονία. Και με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον Οίκο της ευχαρίστησής σου, είναι καλή στιγμή να εξασκηθείς ζητώντας από τον σύντροφό σου ακριβώς αυτό που θέλεις.