Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή κάθε ζωδίου (Μέρος Α’)

23.10.2020
Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή κάθε ζωδίου (Μέρος Α’)
Λες και και δεν έφτανε η πανδημία και το γενικό χάος της φετινής χρονιάς, προστέθηκε στο μείγμα την περασμένη εβδομάδα και ο ανάδρομος Ερμής. Από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, θα ζήσουμε την τελευταία περίοδος ανάδρομης πορείας του Ερμή η οποία θα προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας, τεχνολογικούς πονοκεφάλους και καταστροφές στον καθημερινό προγραμματισμό μας και αυτό αφορά όλους τους κατοίκους της Γης. Ως συνήθως, θα αισθανθούμε αυτό το πλανητικό δράμα στις σχέσεις μας, πράγμα που σημαίνει ότι, ναι ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει τη σεξουαλική μας ζωή. Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο σύμφωνα με την Nina Kahn του Bustle και ξεκινάμε με τους έξι πρώτους εκπροσώπους του ζωδικού κύκλου:

Κριός

Αυτή η ανάδρομη πορεία είναι μια εποχή που τα οικεία μυστικά και οι ταμπού επιθυμίες θα μπορούσαν, Κριέ, να βγουν στην επιφάνεια στη σχέση σου, είτε σου αρέσει είτε όχι. Ανοίξου και δείξε τις πραγματικές επιθυμίες στον σύντροφό σου για το τι σε ενεργοποιεί και πού βρίσκονται τα όριά σου. Επικοινωνώντας αυτό που θέλεις στα σεξουαλικά σου παιχνίδια, μπορείς να αυξήσεις την οικειότητα και να εκμεταλλευτείς τον ανάδρομο Ερμή.

Ταύρος

Υπάρχει έμφαση στις ρομαντικές σχέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, Ταυρίνα, οπότε αν υπάρχουν προβλήματα κάτω από την επιφάνεια που παραμονεύουν στη σεξουαλική σου ζωή, περίμενε να τα αντιμετωπίσεις. Και αν είσαι πρόθυμη να είσαι ειλικρινής, να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις με ευγένεια και να επικοινωνήσεις προσεκτικά τα συναισθήματά σου, θα έχεις την ευκαιρία να θεραπεύσεις οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες βλάβες, κάτι το οποίο στη συνέχεια θα κάνει το σεξ με τον σύντροφό σου ακόμη καλύτερο.

Δίδυμοι

Το πρόγραμμά σου, Διδυμάκι, θα ανατραπεί τόσο πολύ τις επόμενες εβδομάδες που θα δυσκολευτείς να βρεις χρόνο για οτιδήποτε, πόσο μάλλον σέξι χρόνο με τον σύντροφό σου. Εάν αισθάνεσαι άγχος, ενημέρωσε τον σύντροφό σου ότι μπορεί να χρειάζεσαι περισσότερη ευελιξία όταν πρόκειται να προγραμματίσεις βραδινά ραντεβού. Με βάση αυτό, βεβαιώσου ότι έχεις ακόμη αφήσει λίγο χρόνο για αισθησιακή θεραπεία, καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της χαοτικής πλανητικής στιγμής.

Καρκίνος

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική και ερωτική στιγμή για να επανασυνδεθείς με μια παλιά σχέση για κάποιο σέξι χρόνο παιχνιδιού, Καρκινάκι, αλλά προσπάθησε να μην εμπλακείς πολύ συναισθηματικά. Το να ξεκινήσεις ένα ανάδρομο φλερτ ή να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν πρώην κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πιθανό να είναι βραχύβιο, οπότε προχώρησε με προσοχή. Ωστόσο, εάν μπορείς να διατηρήσεις την προοπτική και απλά να το δεις ως ένα διασκεδαστικό αλλά πιθανότατα φευγαλέο παιχνίδι, τότε διασκέδασε το.

Λέων

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φανεί βαρύς και επαχθής για την προσωπική σου ζωή, Λιονταρίνα και πιθανότατα θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου με τις πιτζάμες αντί να απολαύσεις μια σέξι βραδιά με τον σύντροφό σου. Εντάξει! Καλό το Netflix, αλλά μπορείς να κρατήσεις τα πράγματα χαλαρά και να ζητήσεις από τον σύντροφό σου μερικά σέξι παιχνιδάκια που δεν θα απαιτούν από εσένα να αφήσεις το κρεβάτι σου.

Παρθένος

Με τον κυβερνώντα πλανήτη σου τον Ερμή να υποχωρεί στο Οίκο της επικοινωνίας σου, θα είναι εύκολο να παρερμηνεύσεις κάτι που ο σύντροφός σου προσπαθεί να σου πει ή να αγωνιστείς να εκφράσεις τις επιθυμίες σου με τρόπο που έχει νόημα. Ωστόσο, με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον Οίκο του σεξ και του μετασχηματισμού σου, αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για να εξερευνήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, οπότε εκφράσου με το σώμα σου όταν αποτυγχάνουν οι λέξεις.