Μπήκαμε στον Σκορπιό: Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερη αυτή η περίοδος

26.10.2020
Μπήκαμε στον Σκορπιό: Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερη αυτή η περίοδος
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πώς και οι 12 αστρολογικές εποχές σου προσφέρουν κάτι μοναδικό. Μυστηριωδώς μαγευτική όπως ολόκληρη η φθινοπωρινή εποχή, η σεζόν του Σκορπιού για το 2020 θα είναι η καλύτερη για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε 3 συγκεκριμένα ζώδια. Αν και το πιο σκοτεινό μισό του έτους σίγουρα δεν είναι για όλους, υπάρχει κάτι απίστευτα δελεαστικό που μπορεί να αξιοποιηθεί. Για να δούμε για ποια ζώδια θα είναι καλύτερη η περίοδος του Σκορπιού, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily:

Καρκίνος

Είτε ψάχνεις για αγάπη, είτε απλά απολαμβάνεις το φθινόπωρο, είσαι στα καλύτερα σου κατά τη διάρκεια της περιόδου του Σκορπιού. Με τον Ήλιο να ενεργοποιεί τον αξιαγάπητο πέμπτο Οίκο της αναγνώρισης, της ευτυχίας, του ρομαντισμού, των έργων πάθους και της δημιουργικής έκφρασης, σου προσφέρεται επίσης μια πολύ απαραίτητη έκρηξη εμπιστοσύνης, τόσο προσωπικά όσο και όσον αφορά τις δεσμευμένες συνεργασίες σου.

Ο Άρης κάνει επίσης σταθμούς απευθείας στον φιλόδοξο τομέα της καριέρας σου αυτήν την εποχή, κάτι το οποίο σου ανεβάζει τη διάθεση, ειδικά αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένη στο χώρο εργασίας σου ή δεν είσαι σίγουρη για την αίσθηση της εξουσίας σου.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά, Σκορπίνα. Καταφέρες πολλά φέτος και υπάρχουν πολλά για να καμαρώνεις. Είσαι έτοιμη να το γιορτάσεις; Εκτός από τα εποχιακά προνόμια - συγκεκριμένα, ο Ερμής κατευθύνεται απευθείας στο ζώδιο σου, ακολουθούμενος από τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, τον Άρη, απευθείας στον Κριό - ο σύγχρονος κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, κάθεται για αρκετό καιρό δίπλα στον Δία και τον Κρόνο στον πνευματικό σου τρίτο Οίκο της επικοινωνίας, της διαδικασίας της σκέψης και της άμεσης ανταλλαγής.

Αυτό όχι μόνο διέλυσε τις προηγουμένες καθορισμένες δομές, τα πρότυπα σκέψης και τα διανοητικά προγράμματα που δυσκόλευαν το ταξίδι της ψυχής σου, αλλά και σου χάρισε μια απίστευτη ποσότητα πνευματικής δύναμης και καθολική αντίληψη.

Ιχθείς

Είσαι δυνατή υπέρ του δέοντος, Ιχθύ. Ενώ η δύναμη συνεχίζει να είναι βασικό θέμα σε όλη την περίοδο του Σκορπιού, η πίστη που έχεις σε αυτό που σε περιμένει στον ορίζοντα, είναι τώρα προτεραιότητα. Γνωρίζεις καλύτερα από τους άλλους ότι η ενέργεια είναι πιο ισχυρή από τα λόγια, οπότε είναι σημαντικό να συνεχίσεις να δονείσαι με υψηλή συχνότητα. Όσο περισσότερο πιστεύεις στη δύναμη των προθέσεων σου, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου.

Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό τώρα, καθώς ο Ήλιος θα φωτίσει τον ένατο Οίκο της εκπαίδευσης, του ταξιδιού, της προσωπικής φιλοσοφίας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Ο κυβερνήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας, θα φωτίσει επίσης τον ενδέκατο Οίκο των ελπίδων, των επιθυμιών και των ονείρων σου, συνεχίζοντας να ενισχύει τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.