Αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική για να διώξεις την κυτταρίτιδα

10.08.2018
Αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική για να διώξεις την κυτταρίτιδα
Έχεις μόνο 15 λεπτά; Κι όμως, αρκούν για μια αποτελεσματική ρουτίνα

Θέλεις να γυμνάσεις τους μηρούς και τους γλουτούς σου και να διώξεις την κυτταρίτιδα αλλά έχεις μόνο ένα τέταρτο στη διάθεση σου; Η celebrity personal trainer Nadya Fairweather προτείνει την καλύτερη άσκηση που μπορείς να κάνεις,

Ξεκίνα με τα πόδια ανοιχτά, στο πλάτος των μηρών σου. Πέρασε το αριστερό σου πόδι πίσω από το δεξί κρατώντας το στήθος σου ανυψωμένο. Στη συνέχεια βάλε το αριστερό σου πόδι πίσω και "σταύρωσε" το δεξί σου.

Κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του βάρους σου στο μπροστινό πόδι, αλλά μην αφήσεις το γόνατό σου να ξεπεράσει το μπροστινό σου πόδι. Κοίταξε μπροστά και σήκωσε το στήθος σου. Προσπάθησε να μην γυρίσεις την πλάτη σου και να κράτησε το πηγούνι σου επάνω. Για καλύτερη στάση του σώματος, βάλε τις παλάμες σου να κοιτούν προς τα έξω. Κάνετε πέντε σετ των 20, με ξεκούραση 30 δευτερολέπτων.

Σίγουρα, η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας, όπως τονίζει και η διατροφολόγος Shona Wilkinson.

Αυτό το διάβασες; Τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις δυσανεξία στη γλουτένη

Oι ηλιόσποροι έχουν βιταμίνη Β6, η οποία βοηθάει στο να μεταβολίσεις τις πρωτείνες ευκολότερα αλλά και στο τονώσεις τον συνδετικό ιστό - κάτι που βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Επίσης, βοηθούν στη μείωση του πρηξίματος.

Οι πιπεριές τσίλι βοηθούν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, λόγω της πικάντικης καψαϊνης που βρίσκονται σε αυτές.

Τέλος, η μαύρη σοκολάτα έχει πολλά αντιοξειδωτικά, που βοηθούν στη διάσπαση του λίπους. Φυσικά, πάντοτε με μέτρο.