Meghan Markle - Έτσι διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα

17.08.2018
Meghan Markle - Έτσι διατηρείται πάντα σε άψογη φόρμα
Το είδος γυμναστικής που λατρεύει και θα λατρέψεις κι εσύ.

Μπορεί να έχουμε πλέον συνηθίσει να τη βλέπουμε με υπέροχα φορέματα και ταγιέρ όμως υπήρχε μία εποχή που οι παπαρατσικές φωτογραφίες της Meghan Markle την παρουσίαζαν κατά κύριο λόγο ντυμένη με κολάν και το yoga mat στην πλάτη. Ναι, η γιόγκα είναι η αγαπημένη γυμναστική της Δούκισσας του Sussex και δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι άλλο αφού η μητέρα της, Doria, είναι δασκάλα γιόγκα!

Σε μία συνέντευξή της η Meghan είχε μάλιστα αποκαλύψει πως έκανε γιόγκα μαζί με τη μαμά της από την ηλικία των 7 ετών! Μόλις ενηλικιώθηκε την αγάπησε εκ νέου, αυτή τη φορά με τη μορφή της hot yoga!

Δεν μιλάμε ωστόσο για την Bikram yoga (όπου το μάθημα γίνεται σε θερμαινόμενη αίθουσα) αλλά για ένα έντονο είδος yoga όπου οι ασκήσεις γίνονται με τόσο γρήγορο ρυθμό που ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος, τους καρδιακούς παλμούς ενώ προκαλείται έντονη εφίδρωση. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να είσαι προχωρημένος στη γιόγκα για να δοκιμάσεις ένα τέτοιο μάθημα αφού είναι πολύ συνηθισμένο να ακολουθεί κάθε ασκούμενος όσο μπορεί αλλά και να κάνει συχνά διαλείμματα για σύντομη ξεκούραση.

Αν ωστόσο ψάχνεις κάτι που να μπορείς να κάνεις και από την άνεση του σπιτιού σου, δεν παρακάτω το βίντεο της της Rebecca Louise που απαιτεί μονάχα 12 λεπτά από τον χρόνο σου!

Διάβασε επίσης: Δεν μπορείς να "κρατήσεις" τα κιλά που έχασες; Μάθε το γιατί και τι μπορείς να κάνεις

Αν η hot yoga δεν είναι στο στυλ σου, μπορείς να δοκιμάσεις μερικά μικρά workouts από την αγαπημένη της online yoga trainer, Tracy Anderson! Σαν αυτό, παρακάτω:

(φωτογραφίες από το Best Health Magazine)