SEX

20 σέξυ κινήσεις για να τον ερεθίσεις

15.04.2014
Ποιός είναι εκείνος ο μαγικός συνδυασμός ερωτικών κινήσεων και κόλπων, που θα κάνει το σεξ μαζί σου αξέχαστο; Συγκεντρώσαμε τις πιο διαδεδομένες σεξουαλικές επιθυμίες των ανδρών στο κρεβάτι και φτιάξαμε τη χρυσή εικοσάδα των σέξυ κινήσεων που μπορείς να του κάνεις, για να μείνεις για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του σαν το καλύτερο σεξ της ζωής του!

Ποιός είναι εκείνος ο μαγικός συνδυασμός ερωτικών κινήσεων και κόλπων, που θα κάνει το σεξ μαζί σου αξέχαστο; Συγκεντρώσαμε τις πιο διαδεδομένες σεξουαλικές επιθυμίες των ανδρών στο κρεβάτι και φτιάξαμε τη χρυσή εικοσάδα των σέξυ κινήσεων που μπορείς να του κάνεις, για να μείνεις για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του σαν το καλύτερο σεξ της ζωής του!

1. Αφού ξεκινήσει ο ερωτικός πυρετός, βοήθησέ τον να βγάλει το πουκάμισο ή παντελόνι του. Μην στέκεσαι άπραγη, αλλά βάζοντας όλη την τσαχπινιά σου, ξεκούμπωσε ένα ένα τα κουμπιά του πουκαμίσου του. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να τον βοηθήσεις να φορέσει είναι το προφυλακτικό. Ειδικά στη συγκεκριμένη εφαρμογή, η βοήθειά σου μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά πολύτιμη για την αυτοπεποίθηση και στύση του.

2. Μην παραλείπεις να του κάνεις μασάζ αρκετά συχνά. Ζήτα του να ξαπλώσει ανάσκελα και άρχισε τις μαλάξεις στα πόδια. Έπειτα, βάλε στο παιχνίδι και τη γλώσσα σου, την οποία θα περάσεις πάνω από την κοιλίτσα του. Με το στόμα σου να βρίσκεται τόσο κοντά στο πέος του, θα τον εξιτάρει όσο δεν φαντάζεσαι.

3. Καθώς εξασκείσαι στην στάση γυναίκα από πάνω, χούφτωσε και τράβηξε απαλά τα μπαλάκια του. Η απρόσμενη κίνηση θα τον εκπλήξει ευχάριστα. Ταυτόχρονα, μπορείς να παίξεις και λίγο με την κλειτορίδα σου και να τον αφήνεις να παρακολουθεί το διπλό θέαμα.

4. Μια συνηθισμένη βραδιά που τίποτα δεν προμηνύει ότι θα κάνετε σεξ, ξέχνα να φορέσεις το νυχτικό σου και άφησε το στήθος σου ακάλυπτο. Κατά ένα περίεργο, το στήθος σου δεν θα αργήσει να βρεθεί στο στόμα του και να αρχίσει το γλέντι.

5. Καθώς το κάνετε στα τέσσερα, άρχισε να κινείς τους γλουτούς σου σε μια κυκλική κίνηση. Αυτή η κίνηση θα τον κάνει να φτάσει σε κάθε σημείο του κόλπου σου και θα του προσφέρει μια εμπειρία αξέχαστη.

6. Προσπάθησε να του φορέσεις το προφυλακτικό με το στόμα. Αν και κανένας άντρας δεν συμπαθεί το προφυλακτικό, η αίσθηση του να είσαι εκεί κάτω, θα τον εξιτάρει κι θα ξεχάσει την απέχθεια του για τις προφυλάξεις.

7. Ερέθισε την κορυφή του πέους του με την γλώσσα, και χωρίς να τον προειδοποιήσεις πάρε ολόκληρο το πέος στο στόμα σου. Μην απορήσεις αν μετά σε φωνάζει Βαθύ Λαρύγγι!

8. Λίγο πριν τελειώσει, σφίξε τους πυελικούς μυς όπως κάνεις όταν θέλεις να ουρήσεις. Η πίεση εκείνη την στιγμή θα τον κάνει να εκραγεί και ο οργασμός του θα μείνει αξέχαστος.

9. Καθώς του κάνεις στοματικό, μην σταματάς να μουρμουρίζεις και να ανασαίνεις αργά και με βογγητά. Αυτές οι ηχητικές πινελιές, θα στείλουν τις δονήσεις σε όλο του το κορμί και ο ερεθισμός του θα μεγαλώσει κι άλλο.

10. Ενώ κάνετε έρωτα στην ιεραποστολική στάση, τύλιξε τα πόδια σου σφιχτά γύρω από το σώμα του. Έτσι, θα αισθανθεί πιο κοντά σου και θα καταλάβει ότι απολαμβάνεις και με το παραπάνω το σεξ μαζί του.

11. Το να γλύφεις τα δάχτυλά του είναι εξίσου ξεσηκωτικό με το να παίρνεις το πέος του στο στόμα. Και ενώ τα δόντια απαγορεύονται στην περιοχή του πέους, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα δάχτυλα.

12. Αφού τον δέσεις και αισθανθεί ανήμπορος, ερέθισέ τον με τη γλώσσα, το στόμα και τα χέρια σου μέχρι να τελειώσει.

13. Ενώ βρίσκεστε στην ιεραποστολική στάση, ανασήκωσε τους γλουτούς σου. Η αίσθηση της διείσδυσης θα γίνει μεγαλύτερη και για εσένα αλλά και για εκείνον που θα νιώσει παντοδύναμος μέσα στον κόλπο σου.

14. Λίγο πριν κορυφώσει, ζήτα του να σταματήσει τη διείσδυση και πάρε το πέος του στο στόμα σου για να τελειώσει εκεί, πιο δυνατά από ποτέ.


15. Κατά τη διάρκεια του σεξ, μην παραλείπεις να του λες πόσο υγρή είσαι και πόσο πολύ απολαμβάνεις το πέος του μέσα σου.

16. Αν σου ζητάει να ενδώσεις και στην πίσω πόρτα, και το έχεις πάρει απόφαση, κάντου την έκπληξη και άφησε το πέος του να περάσει από την πίσω πόρτα. Και ο πόνος θα είναι λιγότερος, και εκείνος θα ξετρελαθεί και θα έχεις τον έλεγχο της διείσδυσης μέχρι εκεί που θέλεις.

17. Αφήστε το κρεβάτι. Στρώστε χαλάκι, μπείτε στην ντουλάπα, βγείτε στο μπαλκόνι και γενικά δοκιμάστε το σεξ οπουδήποτε αλλού εκτός από την κρεβατοκάμαρα.

18. Μην ξεχνάτε τη λίπανση και τα σεξουαλικά παιχνίδια και βοηθήματα. Αν όλο το λες και δεν το κάνεις, τρέξε σήμερα στο κοντινότερο sex shop.

19. Προσπαθείστε να αλλάξετε στάσεις αλλά χωρίς να του επιτρέψεις να βγει από μέσα σου. Αρχικά, μπορεί να μην τα καταφέρνετε τέλεια, αλλά με τον καιρό δεν θα ξεκολλάτε ο ένας από τον άλλο στην κυριολεξία.

20. Ασχολήσου με τον οργασμό και την διασκέδασή σου. Αν δεν δείξεις ότι ευχαριστιέσαι αυτό που κάνετε, θα μείνει με τη μισή χαρά. Σημασία δεν έχει να περνάει καλά μόνο εκείνος. Είναι εξίσου σημαντικό να βλέπεις ότι κι εσύ ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί του εξίσου. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ερωτικό βοήθημα που μπορείς να του προσφέρεις!