SEX

Η πρώτη φορά των σταρ

28.07.2009
Σίγουρα θυμάσαι την πρώτη φορά που έκανες σεξ. Το ίδιο και όλες οι λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ και όχι μόνο, που κατά καιρούς έχουν εξομολογηθεί καυτές λεπτομέρειες από την πρώτη τους φορά! Διάβασε και θυμήσου μαζί τους, την πρώτη φορά που έκανες έρωτα!

Σίγουρα θυμάσαι την πρώτη φορά που έκανες σεξ. Το ίδιο και όλες οι λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ και όχι μόνο, που κατά καιρούς έχουν εξομολογηθεί καυτές λεπτομέρειες από την πρώτη τους φορά! Διάβασε και θυμήσου μαζί τους, την πρώτη φορά που έκανες έρωτα!

Αγνή ως τα 22 η Μπρουκ Σιλντς: Η πρωταγωνίστρια της Γαλάζιας Λίμνης, Μπρουκ Σιλντς κράτησε την αγνότητά της μέχρι τα 20 της χρόνια. Όπως έχει εξομολογηθεί η 43χρονη πλέον ηθοποιός και μοντέλο, σιχαινόταν τον εαυτό της και την εμφάνισή της, γι' αυτό και άργησε να έρθει σε επαφή με κάποιο αγόρι. Το πρόβλημά της αυτό παραδέχτηκε πως μετάνιωσε αργότερα. ''Θα ήθελα να έχω αγαπήσει τον εαυτό μου νωρίτερα και να μην περιμένω μέχρι τα 22 μου χρόνια για να γνωρίσω τον έρωτα'' , δηλώνει η βραβευμένη ηθοποιός πλέον. Συμπληρώνοντας, η Σιλντς τόνισε πως στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την εμφάνισή της, σπουδαίο ρόλο έπαιξε και η δημοσιότητα που γνώρισε από πολύ μικρή και η πίεση που αισθανόταν πως κουβαλούσε.

Παιχνίδια με μαχαίρια για την Αντζελίνα: Η βραβευμένη και καυτή ηθοποιός και μητέρα έξι παιδιών σήμερα, Αντζελίνα Τζολί, ξεκίνησε την σεξουαλική της ζωή άγρια και έτσι και τη συνέχισε μέχρι να νοικοκυρευτεί με τον Μπραντ. Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της η Αντζελίνα έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 14 της σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με το αγόρι της. Ενώ το παιχνίδι είχε ανάψει η μικρή Αντζελίνα έβγαλε ένα μαχαίρι και τον έκοψε ελαφρά. Εκείνος ανταπόδωσε το κόψιμο.

Ο Μάθιου ήταν σωστός κύριος: μπορεί να βρήκε την γυναίκα της ζωής του και να είναι ήδη πατέρας ενός παιδιού (ενώ περιμένει και το δεύτερο) αλλά ο Μάθιου Μακόναχι υπήρξε καρδιοκατακτητής και λάτρης του γυναικείου φύλου από πολύ μικρός. Ο ηθοποιός που έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξυ άντρας του πλανήτη πολλές φορές, έκανε σεξ για πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών, αλλά όπως λέει και ο ίδιος, ένας σωστός κύριος δεν προδίδει ποτέ την ταυτότητα των ερωτικών του συντρόφων αλλά ούτε και τα κόλπα που κάνει στο κρεβάτι. Αυτά τα φυλάει για την σύζυγό του πλέον!

Η Σιένα προσέχει για να έχει: μπορεί να έχυον περάσει από το κρεβάτι της μερικοί από τους πιο ωραίους άντρες, όπως ο Τζουντ Λο, αλλά η ηθοποιός Σιένα Μίλερ δεν συγκαταλέγεται στα άτακτα κορίτσια της σόυ μπιζ. Η ίδια εξομολογήθηκε πως έχασε την παρθενία της στα 16 της με το αγόρι με το οποίο διατηρούσε σοβαρό δεσμό και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το υπνοδωμάτιο. Όπως δήλωσε, η μητέρα της επέμενε να φέρει το αγόρι της σπίτι για την πρώτη της φορά, αφού φοβόταν να την αφήσει να το κάνει σε κάποιο φτηνό ξενοδοχείο ή στο αυτοκίνητο.

Ο ''γρήγορος'' Άστον Κούτσερ: ελπίζουμε να έχει βελτιωθεί για το καλό της Ντέμι Μουρ, αλλά ο γόης Άστον Κούτσερ δεν τα πήγε και πολύ καλά την πρώτη φορά που ήρθε σε σεξουαλική επαφή (αν πιστέψουμε τα ίδια τα λεγόμενά του). Όπως έχει εξομολογηθεί ο Άστον, η πρώτη του φορά υπήρξε τραυματική. Διήρκεσε δύο λεπτά μόλις και ήταν με ένα κορίτσι που είχε γνωρίσει μόλις. Η πράξη έλαβε χώρα στο δάσος και ο Άστον είχε τόσο τρακ που τελείωσε σε δύο δευτερόλεπτα. Μετά από δύο χρόνια ξαναβρέθηκε ερωτικά με την ίδια κοπέλα, απλά για να της αποδείξει ότι δεν είναι και τόσο κακός στο σεξ.

Ο Ορλάντο ο κατακτητής: ο Άγγλος γόης Ορλάντο Μπλουμ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των γυναικών από πολύ μικρός. Στα 12 του φίλησε πρώτη φορά μια κοπέλα 9αλλά δεν του άρεσε γιατί δεν ήξερε τι να κάνει με τα δόντια του) και μετά από δύο χρόνια έκανε και έρωτα για πρώτη φορά. Η εμπειρία ήταν ευχάριστη και του αύξησε το ενδιαφέρον για το γυναικείο φύλο.

Λίμα η παρθένα: το μοντέλο Αντριάνα Λίμα υπήρξε η πιο προκλητική παρθένα της σόου μπιζ. Παρέμεινε αγνή μέχρι τα 27 της όπου και γνώρισε και παντρεύτηκε το έρωτα της ζωής της όπως έχει πει, παίκτη του ΝΒΑ Μάρκο Γιάρικ. Η Αντριάνα ως πιστή καθολική πήγαινε κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ήταν ακόμη παρθένα μέχρι την ημέρα του γάμου της: Όπως είχε δηλώσει, το σεξ πρέπει να έρχεται μετά το γάμο.

Τα παράξενα:

  • Η Μισέλ Φάιφερ είχε δηλώσει (σε παλιότερη συνέντευξη σε γυναικείο περιοδικό) πως το έκανε πρώτη φορά πάνω σε ένα παγκάκι.

  • Η Ντόνα Μάρτιν του Beverly Hills 90210, κατά κόσμο Τόρυ Σπέλινγκ υπήρξε η πιο διάσημη παρθένα για περισσότερα από 7 τηλεοπτικά χρόνια.

  • H Mπρίτνει Σπίαρς δήλωνε παρθένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρόλο που πολλοί έλεγαν ότι είχε ενδώσει στον πειρασμό όσο τα είχε με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ.