SEX

4 εμπόδια που σου βάζει και κόβουν τον οργασμό

27.08.2016
Ο αγαπημένος σου είναι ο τέλειος άντρας: ψηλός, γεροδεμένος, ρομαντικός, τρυφερός, γενναιόδωρος, κουβαρντάς, προστατευτικός αλλά... υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Στο σεξ η ομάδα πέφτει κατηγορία.

Ποιά είναι τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στην βαθύτερη σωματική σεξουαλική επαφή με το κατά τα άλλα, άλλο σου μισό; Πώς μπορείς να τα λύσεις και να δεις μια άσπρη μέρα στην κρεβατοκάμαρα κι εσύ;

1. Το πρόβλημα: Το πέος του είναι μικρό (μικρό λέμε)

Ο ειδικός χειρισμός: μπορεί να ήθελες να βάλεις τα κλάματα, την στιγμή που πρωτοαντίκρυσες το πέος του σε όλου του το μεγαλείο. Μπορεί να ήταν ακόμα και 80 φορές μικρότερο από το ''πακέτο'' του πρώην σου. Παρ' όλα αυτά, ένα μεγάλο πέος δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο. Αντίθετα, ένα πέος μικρότερων διαστάσεων μπορεί να εφαρμόσει καλύτερα στο σημείο G, εκεί που το μεγαλύτερο πέος μπορεί να μην το ακουμπήσει ποτέ. Εννοείται πως πρέπει να διαλέξετε στάσεις στο σεξ που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα τον όγκο του πέους του μέσα σου, όπως είναι το σεξ στα τέσσερα για παράδειγμα. Έπειτα, μην ξεχνάς πως τόσο τα δαχτυλάκια όσο και τα χείλια ή η γλώσσα του αγαπημένου σου, μπορεί να σε φέρει στο δρόμο του οργασμού.

2. Το πρόβλημα: Η μικρή του περιοχή μυρίζει (άσχημα)

Ο ειδικός χειρισμός: όταν ο αγαπημένος σου ανάβει από πόθο και ηδονή, ιδρώνει. Αυτός ο ιδρώτας, σε συνδυασμό με μαι κακή διατροφική επιλογή (σκόρδο για παράδειγμα0 μπορεί να κάνει την προσπάθεια σου να του χαρίσεις ένα ωραίο στοματικό σεξ,. Ακόμα πιο δύσκολη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον καλέσεις σε ένα ωραίο ντουζάκι στο μπάνιο και να του δείξεις πόσο πολύ σου αρέσει να τον καθαρίζεις. Αν πάλι αντιμετωπίζεις πάντα το ίδιο πρόβλημα δυσοσμίας στην περιοχή, τότε μάλλον μιλάμε για πρόβλημα υγιεινής που έχει ο καλός σου. Μην του μιλήσεις με γρίφους και αφού δεν πιάνει το νόημα του μπάνιου πριν το σεξ, εξήγησέ του πώς έχουν τα πράγματα εκεί κάτω. Μην το θίξεις αλλά πες του απλά: Μωρό μου, το πέος σου είναι πολύ ιδρωμένο. Αν η κατάσταση ήταν λίγο καλύτερη, θα έστηνα σκηνή εκεί κάτω και θα ασχολιόμουν μόνο με αυτό το σημείο του κορμιού σου.

3. Το πρόβλημα: Κι από διάρκεια, πάμε για το πιο σύντομο ρεκόρ

Ο ειδικός χειρισμός: κάποια αρσενικά αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα της έλλειψης διάρκειας στον έρωτα. Μην ανησυχείς ιδιαίτερα, γιατί είναι πολύ πιθανό ο καλός σου να γνωρίζει το πρόβλημά του. Μπορείτε να ξεκινήσετε αυξάνοντας το χρόνο των προκαταρκτικών. Έπειτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα κολπάκια για να καθυστερήσεις την κορύφωσή του. Για παράδειγμα, ενώ βλέπεις ότι δεν κρατιέται άλλο, πίεσε ελαφρά το κεφαλάκι του πέους, περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος και σου δίνει έξτρα χρόνο ηδονής. Έπειτα, υπάρχει η περίπτωση το αγόρι σου να είναι επηρεασμένο από τις ταινίες πορνό που βλέπει και να πιστεύει πως κι εσύ (όπως και οι σταρ των ταινιών) τελειώνεις ξανά και ξανά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποίηση την τεχνική του ''σταμάτα ? ξεκίνα'' για να τρενάρεις την εκσπερμάτωση του. Εκεί που τον βλέπεις να φτάνεις στην κορύφωση, τραβήξου και ζήτα να ασχοληθεί μαζί σου με χάδια και φιλιά παντού. .

4. Το πρόβλημα: Μένετε πάντα στον πρώτο γύρο (ο δεύτερος, είναι γύρος με απ' όλα)

Ο ειδικός χειρισμός: το καλό σεξ ανήκει σε δύο κατηγορίες. Στο '' Ω Θεέ μου δεν μπορώ να κουνηθώ μετά από τέτοια εμπειρία'' και στο '' Ω Θεέ μου, θέλω ξανά να το ζήσω''. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει στην δεύτερη κατηγορία είναι ότι εκείνος δεν μπορεί να τραβήξει στη δόξα ξανά. Κάποια αρσενικά παράγουν έο σπέρμα πολύ πιο γρήγορα από άλλα. Αυτό σημαίνει ότι εκείνος μπορεί να θέλει να το ξανακάνετε αλλά τεχνικά να μην μπορεί. Αντί να του χτυπάς ότι εσύ θέλεις και εκείνος δεν μπορεί να το ξανακάνει, δώστου λίγο χρόνο. Άσε που το ανδρικό κορμί, λειτουργεί πολύ διαφορετικά από το δικό μας. Γι΄αυτό κάποιες φορές μπορεί να πάρει μπρος αμέσως ενώ κάποιες άλλες όχι. Αν πάλι θέλεις να διεκδικήσεις και έναν και δύο και περισσότερους γύρους κι οργασμούς, ζήτα του να σου κάνει λίγο στοματικό σεξ...