SEX

Πώς θα απολαμβάνεις ακόμα και την πιο απλή στάση

03.10.2015
Τον τελευταίο καιρό έχεις δοκιμάσει με τον καλό σου όλες τις στάσεις. Κρεμάστηκες από πολυελαίους, τα είδες όλα ανάποδα, το έκανες παντού και παντοιοτρόπως.

Μήπως μέρες που είναι να γυρίσεις στο κρεβάτι σου και να την δεις απλά και ιεραποστολικά; Έτσι κι αλλιώς η ιεραποστολική θεωρείται η κατ' εξοχήν στάση της αγάπης, οπότε ευκαιρία να συσφίξετε και το δεσμό σας με τρεις νέες εκδοχές που θα κάνουν το ιεραποστολικό απόλαυση.

Το λένε και οι έρευνες: σύμφωνα με τελευταία έρευνα,το 37% των γυναικών φαίνεται πως θεωρεί αγαπημένη του στάση στο σεξ την ιεραποστολική. Δυστυχώς όμως, μόνο το 12% φαίνεται πως παίρνει απόλαυση από τη στάση αυτή. Δες πως μπορείς και να απολαμβάνεις το δέσιμο με τον καλό σου και ταυτόχρονα να έρχεται και ο πολυπόθητος οργασμός.

Στην ιεραποστολή Νο1: θα κολλήσεις με την πάρτη μου (ή με την κλειτορίδα μου)

Σκοπός μας είναι να γίνετε ένα σώμα, μια ψυχή και λίγο πολύ να κολλήσετε ο ένας πάνω στον άλλο. Εκείνος θα πρέπει να έρθει πάνω σου και να ευθυγραμμίσει την βουβωνική του χώρα πάνω στην δική σου ευαίσθητη περιοχή. Δηλαδή το σώμα του θα πρέπει να είναι σε γωνία 90% από το δικό σου και η βάλανος να βρίσκεται πάνω στην κλειτορίδα. Μετά από αυτήν την πρώτη επαφή, εκείνος σπρώχνει το κορμί του προς το δικό σου μέχρι που το ιερό οστό του να έρθει σε επαφή με την κλειτορίδα σου. Εδώ σημασία δεν έχει η ΄΄έντονη διείσδυση αλλά περισσότερο περισσότερο λικνίζεστε και οι δύο για να αυξηθεί η τριβή και να διεγερθεί η κλειτορίδα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Φυσικά, αν προτιμάς τη βαθιά διείσδυση και είσαι φαν του κολπικού οργασμού, προχωρήστε παρακάτω.



Στην ιεραποστολή Νο 2: για βάλε ένα "χεράκι"
Βάλε στο παιχνίδι τα δάχτυλα σου ή τα δικά του ή ακόμα και έναν μικρό δονητή (μετά από συμφωνία βέβαια) για να ανάψετε λίγο τα αίματα. Είτε θα κρατάς εσύ το δονητή πάνω στην κλειτορίδα σου όσο εκείνος διεισδύει, ενώ για μεγαλύτερη διευκόλυνση δοκιμάστε ένα δονούμενο δαχτυλίδι. Και όσο εκείνος κινείται μέσα έξω και συναντά την κλειτορίδα σου, τόσο αυξάνεται η πίεση στον δονητή και τόσο γίνεται μεγαλύτερη η απόλαυση που παίρνεις και εντός και εκτός.

Τα δονούμενα δαχτυλίδια κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα και στο σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία από γνωστές εταιρίες και μετά από ιατρικό έλεγχο. Τοποθέτησέ το στη βάση του πέους του και άστο να δονείται καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης.

Στην ιεραποστολή Νο 2: μικρά "μερεμέτια"

Μην νομίζεις πως και οι στάσεις στο σεξ δεν εξιχρονίζονται. Έτσι και η ιεραποστολική θέλει τα ''μερεμέτια΄΄ της για να λειτουργήσει σωστά και ικανοποιητικά χωρίς να χάσει να χάσετε το δέσιμο, την έντονη οπτική επαφή και την αγάπη που εμπνέει. Για να μεγαλώσετε την επαφή και την τριβή ανάμεσά σας, κάτσε στην άκρη του καναπέ ή του κρεβατιού και λύγισε ελαφρά την πλάτη σου, έτσι ώστε αυτός να έρθεις από πάνω σου και να κουμπώσει το σώμα του πάνω στο δικό σου. Για μεγαλύτερη άνεση τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου. Έπειτα, για μεγαλύτερη δική του στήριξη, καθίστε κάπου που να μπορεί να πατάει στο έδαφος για να κάνει πιο έντονη τη διείσδυσή του.

Τα κλειδιά του ιεραποστολικού:

  1. Μην ντρέπεσαι να εκφράζεις την ευχαρίστηση και τον οργασμό που έρχεται, σε μια τόσο έντονη οπτική επαφή. Ίσα ίσα που ο καλός σου θα χαρεί να δει ότι σε ικανοποιεί.

  2. Μην το παρακάνεις με το μακιγιάζ. Είπαμε να δεθείτε όχι να τρομάξει ο χριστιανός.

  3. Μίλα του! Βρώμικα, όμορφα όπως σου βγει τελικά. Έχετε τη χρυσή ευκαιρία να έρθετε λίγο πιο κοντά μην τη χάσεις. Δεν ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να μάθεις κοιτώντας τον στα μάτια, ειδικά τη στιγμή που σκέφτεται με το ''κάτω'' κεφάλι!!!!