SEX

Ου ψευδομαρτυρήσεις: τα 5 όχι στον ψεύτικο οργασμό

16.07.2016
Συνηθίζεις να λες ψεματάκια; Το ψέμα είναι καλό μέχρι ένα σημείο. Όταν το ψέμα μπαίνει και στο κρεβάτι σου, βάψτα μαύρα. Υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που λένε ψέματα καθημερινά, προσποιούμενες έναν οργασμό που ποτέ δεν έρχεται.

Και επειδή δεν μεγαλώνει η μύτη σου σαν τον Πινόκιο κάθε φορά που προσποιείσαι έναν ψεύτικο οργασμό, δες τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για ν' αφήσεις τα παραμύθια και να μπεις στον δρόμο της αληθινής απόλαυσης.

Αιτία Νο1: Θέλεις να τον κάνεις να νιώσει καλά

Το ψέμα πολλοί αγάπησαν, την ψεύτρα ουδείς: τον αγαπάς αλλά μέχρι σήμερα δεν ήρθες ποτέ σε πραγματικό οργασμό. Αλλά τι να κάνεις που δεν θέλεις να τον πληγώσεις. Αλήθεια πιστεύεις πως με αυτή σου τη συμπεριφορά κάνεις καλό στη σχέση σου και πολύ περισσότερο σε εκείνον; Δηλαδή θέλεις να περάσεις μια ζωή χωρίς απόλαυση και ηδονή; Γιατί αν νομίζεις πως έτσι μαγικά ο άλλος θα αρχίσει να σε ικανοποιεί, κάνεις λάθος. Αν δεν τον κατευθύνεις σωστά και του δίνεις την εντύπωση πως όλα είναι τέλεια στο σεξ, δεν θα σκεφτεί να διορθώσει κάποιο λάθος. Η χημεία ανάμεσα σας είναι διαφορετική απ' ότι ανάμεσα σε εκείνος και τις υπόλοιπες γυναίκες που είχε στο πλευρό του και μπορεί να ικανοποιούνταν. Μην περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του. Ξεκίνα σήμερα κιόλας να του δίνεις κατευθυντήριες γραμμές με προορισμό τον οργασμό.

Αιτία Νο2: Είσαι κουρασμένη και θέλεις να τελειώνεις (όχι κυριολεκτικά)

Την υγεία σου δεν την σκέφτεσαι; κάθε γυναίκα χρειάζεται τον οργασμό. Ψυχολογικά και μόνο να το πάρεις, για πόσο μπορείς να συνεχίσεις με τα ψέματα, τα καταπιεσμένα συναισθήματα και την τεμπελιά στο κρεβάτι; Αν προσποιείσαι τον οργασμό εδώ και χρόνια, ο αγαπημένος σου θα το μαντέψει ή θα προτιμήσει να το παραβλέψει αφού εκείνος μια χαρά περνά. Όταν πραγματικά δεν θέλεις ή δεν έχεις τη δύναμη να κάνεις σεξ, καλύτερα να το αποφύγεις, όσο και να τον πληγώσεις ή ξενερώσεις. Αν βαριέσαι το σεξ μαζί του βρείτε τρόπο να το ξεπεράσετε και μην θάβεις το πρόβλημα γιατί έτσι ξεκινούν οι δυστυχισμένες σχέσεις και γάμοι.

Αιτία Νο3: Τον θέλεις πραγματικά και δεν θέλεις να τον χάσεις

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται: υπάρχουν πολλές γυναίκες που είτε επειδή δεν τους αρέσει το σπορ του έρωτα είτε επειδή δεν το έχουν ευχαριστηθεί στη ζωή τους και μπαίνουν σε μια σεξουαλική σχέση για να διατηρούν τα προνόμια της σχέσης στο σύνολό της: οικειότητα, αγάπη, ταξιδάκια, δωράκια, την ικανοποίηση πως έχω φίλο και δείτε με. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία και με το φόβο μήπως χάσουν το πακέτο, προσποιούνται έναν και δύο και τρεις οργασμούς. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική γιατί η απογοήτευση που θα πάρει εκείνος όταν μάθει το ψέμα σου (γιατί όλα τα ψέματα γίνονται γνωστά αργά ή γρήγορα) θα τον κάνει να τρέξει με ελαφρά πηδηματάκια μακρυά σου.

Αιτία Νο4: Δεν ξέρεις πώς είναι ο πραγματικός οργασμός

Ανοργασμική εσύ; το γεγονός πως δεν ήρθες σε οργασμό ποτέ μέχρι σήμερα, λέει πολλά για την ικανότητά σου να αφήνεσαι και να εμπιστεύεσαι το αντίθετο φύλο. Μην φοβάσαι να χάσεις τον έλεγχο έστω για λίγο. Μην φοβάσαι ότι θα πληγωθείς. Αφέσου στην απόλαυση και μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή και το σεξ. Αν πάλι είσαι κολλημένη στην εξωτερική σου εμφάνιση και στην θέα που θα έχει το πρόσωπό σου κατά τον οργασμό, ε τι να πω, βάλε μπούργκα. Αν για την εικόνα σου και μόνο το κάνεις στην ιεραποστολική στάση για να φαίνεσαι αδύνατη, μήπως ήρθε η ώρα να τον καβαλικέψεις;

Αιτία Νο5: σου αρέσει η ηθοποιία και τα παντός είδους ψέματα

Λυπάμαι που θα το πω αλλά Όσκαρ δεν θα πάρεις: αν έχεις τάση προς την ηθοποιία υπάρχει το θέατρο, το σινεμά, η τηλεόραση που μπορείς να βγάλεις το ταλέντο σου. Γιατί να χαραμίζεις το ταλέντο σου με κάποιον που δεν έχει προοπτικές εξέλιξης ή που δεν ασχολείται με την ευχαρίστησή σου!!!